Cum faci poze profesionale cu iPhone 6S

cum faci poze profesionale iPhone 6SCum faci poze profesionale cu iPhone 6S ? Ei bine la aceasta intrebare iti va raspunde un fotograf profesionist care a folosit un iPhone 6S al companiei Apple pentru a demonstra lumii intregi cum poate fi utilizat terminalul pentru a inregistra poze de top.

Fotograful a facut acum cativa ani un proiect similar si a folosit iPhone 3GS pentru el, insa desi nu a utilizat un aparat DSLR pentru a inregistra pozele, a folosit multa alta aparatura pentru iluminare si decor, aceasta fiind mult mai scumpa decat terminalul iPhone in sine.

Fiind criticat pentru ca incerca sa le arate utilizatorilor cum fac poze profesionale cu iPhone, dar de fapt utiliza apartura scumpa, fotograful profesionist s-a hotarat de aceasta data sa foloseasca doar materiale foarte ieftine care pot fi cumparate din aproape orice magazin de bricolaj.

In clipul video de mai jos fotograful profesionist iti arata cum faci poze profesionale cu iPhone 6S, insa ele au fost editate cu Photoshop dupa inregistrate, asa cum se intampla si cu pozele facute folosind aparatele DSLR foarte scumpe, asta deoarece nimic nu este perfect.

Ideea din spatele acestui proiect nu este doar de a iti arata cum faci poze profesionale cu iPhone 6S, ci si de a demonstra ca oricine poate inregistra poze grozave fara chiar atat de multa experienta in spate sau atat de multi bani cheltuiti pe echipamente.