Acoperirea Digi Mobil 4G in Romania

Acoperirea Digi Mobil 4G in RomaniaCare este acoperirea Digi Mobil 4G in Romania ? Ei bine raspunsul este destul de simplu, reteaua Digi Mobil 4G fiind disponibila in 12 orase din Romania, RCS & RDS creand 200 de puncte de acces la care abonamtii sai se pot conecta daca au terminale compatibile.

V-am spus zilele trecute cum activati 4G in Digi Mobil daca aveti un telefon compatibil, iar acum va spun si care este acoperirea Digi Mobil 4G in Romania, operatorul de telefonie mobila lansandu-si reteaua 4G intr-un numar destul de mare de orase, insa asta nu inseamna ca le si acopera pe toate.

Conform celor de la RCS & RDS, acoperirea Digi Mobil 4G este disponibila urmatoarele orase : Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Oradea, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Sibiu, Pitesti si Ploiesti, in acestea fiind amplasate cele 200 de puncte de acces 4G pe care le puteti folosi.

Care este acoperirea Digi Mobil 4G ?

Acoperirea Digi Mobil 4G in aceste orase va ofera acces in principal in afara cladirilor, cei de la RCS & RDS evitand sa ofere detalii despre puterea semnalului in interiorul cladirilor, semn ca nu va puteti astepta la viteze mari de internet cand va aflati intr-o cladire.

Separat de orasele mentionate anterior, acoperirea Digi Mobil 4G in Romania va fi extinsa pana in 2016 si in :  Galati, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Slatina, Hunedoara, Vaslui sau Alexandria.

Cei de la RCS & RDS nu au mentionat numarul de puncte de acces pe care intentioneaza sa il instaleze ina ceste orase suplimentare, dar probabil vorbim din nou despre cateva sute, compania investind zeci de milioane de euro in 2015 pentru a extinde acoperirea Digi Mobil 4G in Romania.

Acestea fiind spuse, daca aveti alte intrebari despre acoperirea Digi Mobil 4G in Romania astept comentariile voastre la acest articol si in limita cunostintelor va voi ajuta.