Apple prezinta un Steve Jobs diferit (Video)

Steve Jobs blandAvand in vedere ca in zilele urmatoare va avea loc lansarea oficiala a filmului Steve Jobs produs de catre cei de la Universal, compania Apple s-a gandit ca astazi ar fi un moment oportun pentru a prezenta lumii intregi o parte diferita a lui Steve Jobs.

Tim Cook a afirmat in diverse randuri ca biografiile despre Steve Jobs si filmele facute pana acum prezunta un om complet diferit de cel pe care el l-a cunoscut, un om diferit de cel pe care multi l-au cunoscut, astfel ca acum incearca sa prezinte realitatea cu un interviu nemaivazut pana astazi.

Clipul video de mai jos a fost oferit de catre compania Apple televiziunii de stiri ABC, el prezentand momentele anterioare unei conferinte pentru prezentarea primului terminal iPhone, Steve Jobs fiind prezentant in timpul unor discutii avute cu colegii sai.

Tim Cook, prin Apple, incearca din rasputeri sa prezinte lumii intregi un Steve Jobs mai uman, mai “cald”, mai prietenos, mai apropiat de colegii sai, clipul video tinut ascuns pana acum fiind oferit inclusiv angajatilor din Cupertino pentru a afla “adevarul” despre fostul lor CEO.