Microsoft anunta Surface Book

8

Surface BookMicrosoft Surface Book a fost anuntat de catre compania Microsoft ca un competitor direct pentru MacBook Pro-ul companiei Apple, cei din Redmond ironizand produsul celor din Cupertino in timp ce au imprumutat jumatate din numele sau.

Microsoft Surface Book are un ecran PixelSense de 13.5 inch care are 267 pixeli per inch si 6 milioane de pixeli afisati, el fiind prezentat drept cel mai rapid laptop pentru dimensiunile sale, o afirmatie destul de curajoasa pentru compania americana.

Microsoft Surface Book are un trackpad din sticla cu 5 puncte de interpretare a atingerilor, are o placa grafica Nvidia GeForce cu GDDR 5 si o autonomie de 12 ore, deci practic are hardware, probabil, usor mai bun decat cel disponibil in MacBook Pro in momentul de fata.

Microsoft Surface Book

Surface Book 1

Surface Book poate fi transformat rapid intr-o tableta Surface Pro 4, cu diferentele de rigoare in performante, cei de la Microsoft punand foarte mare accent pe partea de versatilitate a produselor care pot fi transformate rapid dintr-un laptop intr-o tableta.

Practic Surface Book este raspunsul companiei Microsoft pentru iPad Pro, adica daca Apple a copiat un produs de-al lor, ei pot copia un produs de-al Apple, iar aici vorbim inclusiv despre denumire, iPad Pro impartind o parte din denumirea Surface Pro-ului celor de la Apple.

Microsoft Surface Book va fi lansat in 26 octombrie, precomenzile incepand din 7 octombrie, pretul de pornire pentru produs fiind de 1499 dolari, adica similar cu cel al MacBook Pro.