Apple TV 4 are noi screensavere video

Apple TV 4 screensaver videoApple a implementat noi screensavere video pentru Apple TV 4 ele urmand a fi disponibile oficial abia atunci cand produsul va fi vandut pe piata de catre cei din Cupertino, ele prezentand cateva dintre cele mai importante locatii de pe glob pe care le puteti vizita.

In imaginea de mai sus vedeti o prezentare aeriana flyover a Londrei, compania Apple facand una similara si pentru Marale Zid Chinezesc, Apple oferind unul special si pentru Hawaii in luna septembrie, toate fiind indisponibile pentru utilizatorii obisnuiti.

Compania Apple a listat ceste noi screensavere video in lista vechilor modele ale Apple TV, insa utilizatorii nu le pot selecta pentru vizionare ci doar pot vedea ca ele exista, insa exista sansa ca Apple sa permita vizionarea lor pe orice fel de Apple TV cu tvOS din momentul in care Apple TV 4 va fi lansat.

Aceste screensavere video sunt rulate daca nu folositi Apple TV 4 timp de cateva minute si prezinta imagini splendide cu fiecare locatie in parte, asa ca daca veti avea ocazia de a le selecta pentru vizualizare in Apple TV-urile voastre, va recomand sa o faceti.

1 COMENTARIU