Prima Pagina Microsoft Lumia 950 si 950 XL apar in imagini

Lumia 950 si 950 XL apar in imagini

Lumia 950 950 XLLumia 950 si 950 XL vor fi prezentate astazi de catre compania Microsoft, insa pana atunci personaele interesate de noile terminale ale americanilor au ocazia de a vedea noi imagini in care ele sunt prezentate inaintea evenimentului oficial.

Design-ul celor doua produse este similar cu cel folosit in trecut de catre compania Nokia pentru propriile produse, camerele principale fiind in continuare Carl Zeiss, insa branding-ul PureView este deasemenea vizibil in doua dintre imagini.

Deocamdata nu se stiu specificatiile tehnice exacte ale Lumia 950 si Lumia 950 XL, insa se stie ca al doilea ar urma sa contina o baterie de 3340 mAh, mai mare decat cea din iPhone 6S Plus, astfel ca teoretic ar trebui sa ofere o autonomie grozava, sau cel putin aceasta este ideea.

Lumia 950 si 950 XL vor fi anuntate in aproximativ 40 de minute, asa ca atunci vom afla mai multe despre noile produse Microsoft.

Lumia 950 950 XL 1

Lumia 950 950 XL 1

 • Marius Muntean

  nu exceleaza la design deloc, iar daca preturile vor fi cele preconizate de peste 700 de euro nu vad bine vanzarile. windows 10 pe telefoane este foarte departe de a fi un OS optim pentru un device mobil gen telefon, iar problema aplicatiilor inca exista: care fie lipsesc fie nu au fost actualizate cu lunile.

 • iTu

  ca design……acelasi nokia oribil, nexus 6P chiar arata mult mai bine si pleaca de la un pret de 500e care din punctul meu de vedere e foarte OK, insa daca nokia vor cere 700 pe un telefon cu windows…..au o sansa mare sa intre in insolventa.

 • Marius Muntean

  asta e ideea nasoala, intr-un magazin printre un iphone 6s,nexus,galaxy s6 nu vor iesi in evidenta. vorba americanilor: Average Joe won’t notice these among other flagships…Ca si specificatii sunt foarte ok, dar designul si sistemul de operare pe care l-am testat si eu pe un 1520 pana la build 10512 este dezamagitor, parca rulezi un OS desktop ghemuit intr-un telefon, cu aspecte de la Android si IOS pe ici pe colo. sa nu ajungem la pret unde daca fac greseala sa le vanda la preturi de iphone sau Samsung, cand cum zici tu, pe piata un Nexus 6P si 5X sunt la preturi bomba pt ce specificatii au…nu vor avea sanse sa creasca.

 • Marius Muntean

  8.1 a fost. 10le este departe de a fi fluid, optimizat si placut de folosit.

 • Marius Muntean

  mda..cica punctualitate la prezentare :)). Apple a dat drumu live inainte sa inceapa cu mai bine de 10 minute.

 • iTu

  e online prezentarea??? pe ce site?

 • Marius Muntean

  ce prost le merge streamingul…

 • iTu

  eu am dat rezolutia mai redusa pe 576p, calitatea slaba dar macar vad fluid.