Cel mai ciudat iPhone 6S are chipul lui Putin

Cel mai ciudat iPhone 6S putinCel mai ciudat iPhone 6S are chipul lui Putin, un bijutier din Rusia creand o versiune speciala a iPhone 6S care are fata presedintelui autoritar al Republicii Sovietice, iar in aceste imagini puteti vedea exact cum arata el.

Cel mai ciudat iPhone 6S este disponibil pentru doar 3200 de dolari pe care oligarhii rusi trebuie sa ii plateasca in cazul in care doresc sa-l impresioneze pe presedintele Putin, chipul sau fiind incrustat pe carcasa, aur de cea mai buna calitate fiind folosit pentru a reda imaginea ilustrului conducator al Republicii.

Cel mai ciudat iPhone 6S este creat de catre bijutierii de la Caviar, acestia producand in trecut versiuni similare ale altor iPhone-uri lansate de catre compania Apple, ele avand preturi de vanzare similare cu cel de acum, deci vorbim despre o istorie care se repeta si se va repeta in continuare.

Cel mai ciudat iPhone 6S este creat in aceasta versiune in doar 63 de exemplare care vor fi vandute cel mai probabil extrem de repede, oligarhii rusi fiind extrem de dornici sa-i faca pe plac lui Putin pentru a se bucura in continuare de atentia si banii guvernului trimisi catre ei.

Cel mai ciudat iPhone 6S putin 1

Mai multe detalii despre cel mai ciudat iPhone 6S puteti gasi in website-ul celor de la Cavir, ei ajungand rapid in atentia intregii lumi cu acest terminal creat special pentru a-l multumi pe Putin.

Cel mai ciudat iPhone 6S putin 2