Yalu iOS 8.4.1 jailbreak a fost lansat

Yalu iOS 8.4.1 jailbreak a fost lansatYalu iOS 8.4.1 jailbreak a fost lansat in aceasta seara de catre un dezvoltator de tweak-uri care deocamdata ne pune la dispozitie doar codul sursa al unei solutii de jailbreak, nu si un program efectiv pe care il puteti folosi in terminalele voastre pentru a face jailbreak.

Yalu iOS 8.4.1 jailbreak este disponibil deocamdata sub forma unor fisiere care trebuie compilate intr-o solutie de jailbreak, ele fiind disponibile momentan numai pentru platforma OS X, deci doar cu o aplicatie pentru OS X puteti face procedura, Windows-ul fiind exclus momentan.

Yalu iOS 8.4.1 jailbreak este practic disponibil doar pentru cei care au cunostintele necesare pentru a folosi aplicatia Terminal a OS X si o serie de comenzi pentru a face un jailbreak rudimentar si instabil care desigur ca nu are aplicatia Cydia disponibila nativ, ci doar OpenSSH.

Yalu iOS 8.4.1 jailbreak

Yalu iOS 8.4.1 jailbreak nu este deocamdata solutia de jailbreak pentru iOS 8.4.1 pe care multi dintre voi o asteapta, insa creatorul sau sustine ca va lucra in urmatoarea perioada pentru a lansa un program de jailbreak, insa sansele mari sunt ca el sa fie disponibil doar pentru OS X.

Yalu iOS 8.4.1 jailbreak este incomplet, asa cum il descrie creatorul sau si chiar daca aveti cunostintele tehnice necesare pentru a il instala, v-as recomanda sa nu o faceti deoarece exista sanse de peste 50% ca terminalele voastre sa nu functioneze asa cum va asteptati.

Yalu iOS 8.4.1 jailbreak este precursorul unei adevarate solutii de jailbreak pentru iOS 8.4.1, insa cand va fi ea disponibila deocamdata nimeni un stie, asa ca va trebui sa aveti rabdare pana cand tanarul student va reusi sa isi perfectioneze programul pentru a-l lansa public.

Yalu iOS 8.4.1 jailbreak este deocamdata de urmarit si va voi tine la curent cu toate informatiile pertinente vis-a-vis de el, insa intre timp va recomand sa nu va asteptati ca dezvoltarea sa sa aiba loc intr-un ritm accelerat deoarece s-ar putea sa fiti dezamagiti.