Precomenzile iPhone 6S intra in procesare

Orange notificare livrare iPhone 6SPrecomenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus au inceput sa fie procesate de catre operatorii de telefonie mobila din Romania inca de la inceputul acestei saptamani, astazi sau maine urmand a ajunge si stocurile de terminale care urmeaza sa fie expediate.

In mod normal procedura ar fi trebuit sa inceapa inca din cursul weekend-ului, insa se pare ca s-a asteptat adunarea principalului numar de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus inainte de a se incepe procesarea lor in vederea livrarii catre clientii din intreaga tara incepand cu 9 octombrie.

V-am spus deja cand se livreaza iPhone 6S si iPhone 6S Plus in functie de locatia voastra, prioritate avand, ca de obicei, Bucurestiul si orasele mari, astfel ca daca locuiti in provincie intr-un oras de dimensiune medie sau mica, exista sansa ca precomanda sa nu ajunga vineri.

Precomenzile iPhone 6S intra in procesare

Avand in vedere ca stocurile magazinului online sunt separate de cele ale magazinelor fizice pentru toti cei trei operatori, exista sanse mici sa mai puteti cere acum ridicarea unui terminal dintr-un magazin al unui operator, situatia fiind diferita la alte magazine online.

In cazul magazinelor online care au showroom-uri in tara ati putea cere ridicarea dintr-o locatie de acest gen in data de 9 octombrie, ziua lansarii oficiale, insa desigur ca totul depinde de organizarea lansarii la fiecare partener Apple in parte, asa ca trebuie sa purtati discutii cu ei.

Teoretic maine ar trebui sa primiti si SMS-uri privind expedierea comenzilor pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar vineri firmele de curierat ar trebui sa va notifice prin SMS daca a voastra comanda va fi livrata sau nu, pana la sfarsitul zilei, sambata sau saptamana viitoare.

Orange, Vodafone si Telekom lucreaza in principal cu Fan Courier si Urgent Cargus, insa exista sansa sa primiti terminalele si prin alte firme de curierat din Romania.

Acestea fiind spuse, daca aveti notificari de la operatori sau magazine privind livrarile comenzilor iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, va rog sa mentionati in comentarii.