Lansarea iPhone 6S in Romania, ce trebuie sa stii

Lansarea iPhone 6S in RomaniaLansarea iPhone 6S in Romania are loc pe 9 octombrie, iPhone 6S si iPhone 6S Plus urmand a fi puse in vanzare la acea data in magazinele operatorilor de telefonie mobila si in cele ale magazinelor online partenere Apple.

Lansarea iPhone 6S in Romania va aduce si livrarile iPhone 6S si iPhone 6S Plus celor care au facut precomanda pentru cele doua nou smartphone-uri ale companiei Apple, operatorii de telefonie mobila si magazinele online incepand deja sa contacteze clientii pentru a cere confirmarea comenzilor.

Lansarea iPhone 6S in Romania va veni si cu magazine deschise la miezul noptii pentru cei interesati sa cumpere iPhone 6S si iPhone 6S Plus chiar de la ora 0:00, deci veti avea posibilitatea de a face acest lucru cu siguranta in Bucuresti, insa nu stiu de alte zone din tara deocamdata.

Lansarea iPhone 6S in Romania

Lansarea iPhone 6S in Romania are loc, in premiera, la doar doua saptamani distanta de lansarea oficiala a iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 12 tari de pe glob, compania Apple grabind extrem de mult extinderea disponibilitatii celor doua noi smartphone-uri ale sale in diverse zone de pe glob.

Lansarea iPhone 6S in Romania aduce, destul de surprinzator, stocuri suficiente de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus la operatorii de telefonie mobila si magazinele partenere, singura exceptie de la disponibilitate fiind versiunile de 128 GB ale celor doua noi produse.

Lansarea iPhone 6S in Romania aduce in Romania si suficient de multe unitati rose gold(roz auriu) ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, aceasta fiind o premiera pentru Apple deoarece in general culorile noi erau in mod normal greu de gasit in magazine in perioada lansarii.

Lansarea iPhone 6S in Romania pune tara noastra pe lista tarilor importante pentru compania Apple si maine va voi tine la curent cu detaliile privind disponibilitatea terminalelor in magazine pe masura ce voi avea informatii de la partenerii americanilor.

2 COMENTARII