iOS 9.0.1 nu mai este semnat pentru instalare

iOS 9.0.1 nu mai este semnat pentru instalareiOS 9.0.1 nu mai este semnat pentru instalare de catre compania Apple incepand de astazi, cei din Cupertino blocand in cursul acestei dimineti semnarea SHSH-urilor pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor.

Practic orice persoana care incearca sa faca downgrade iOS 9.0.2 la iOS 9.0.1 sau upgrade direct la iOS 9.0.1 va avea afisata doar o eroare in iTunes prin care este anuntat ca nu mai poate face aceasta procedura si din pacate nu exista vreo metoda de a mai instala iOS 9.0.1 in momentul de fata.

Era de asteptat ca Apple sa blocheze semnarea de SHSH-uri pentru iOS 9.0.1 din moment ce a trecut mai bine de o saptamana din momentul in care iOS 9.0.2 a fost lansat oficial pentru utilizatori, asa ca probabil putina lume este uimita de aceasta blocare neasteptata a semnarii de SHSH-uri.

Acestea fiind spuse, incepand de astazi veti mai putea instala doar iOS 9.0.2 pe iDevice-urile lansate in ultimii ani pe piata, deci nu incercati sa faceti altceva deoarece nu va fi posibil sa mai instalati vreo alta versiune veche a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri.