Cum instalezi iOS 9.1 public beta 5

Cum instalezi iOS 9.1 public beta 5In acest articol veti afla cum instalezi iOS 9.1 public beta 5 pe iPhone, iPad si iPod Touch, iOS 9.1 public beta 5 fiind lansat impreuna cu iOS 9.1 beta 5 de catre compania Apple in aceasta seara pentru posesorii de iDevice-uri din intreaga lume, dezvoltatorii de aplicatii avand deasemenea acces la o versiune speciala pentru ei.

iOS 9.1 public beta 5 poate fi instalat foarte usor de catre utilizatorii care fac parte din programul beta de testare a iPhone, iPad si iPod Touch, cei care au o versiune public beta anterioara putand face actualizarea prin sistemul Software Update, Actualizare Software al iOS.

Ca de obicei, compania Apple tine secrete actualizarile din iOS 9.1 public beta 5 si iOS 9.1 beta 5, astfel ca nu stim sigur ce a fost implementat nou, dar putem „ghici” ca este vorba despre imbunatatiri ale performantelor generale si rezolvari ale vreunor buguri de sistem.

Instalarea iOS 9.1 public beta 4

Aceasta procedura pentru instalarea iOS 9.1 public beta 5 poate fi facuta de catre cei care nu au mai instalat pana acum o versiune publica a iOS 9.1 orice utilizator al unui iDevice avand acces la acest program public derulat de catre compania Apple in intreaga lume.

Inainte de a incepe instalarea iOS 9.1 public beta 5 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.1 public beta 5 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.

Articolul precedentiOS 9.1 beta 5 a fost lansat
Articolul următorComparatia autonomiei bateriei iPhone 6S cu chip TSMC si Samsung
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.