Comparatia autonomiei bateriei iPhone 6S cu chip TSMC si Samsung

16

comparatie autonomie iPhone 6S chip TSMC chip Samsung 1Autonomia bateriei terminalelor iPhone 6S cu chip TSMC si Samsung a fost comparata in conditii de laborator zilele trecute, iar rezultatele confirma spusele companiei Apple conform careia diferenta dintre terminale ar fi de 2% – 3%.

Testul a fost facut de catre singura publicatie care a primit comunicatul de presa al celor de la Apple, ea comparand autonomia bateriei terminalelor iPhone 6S cu chip TSMC si Samsung in cateva teste destul de simple, fara ca terminalele sa aiba o cartela SIM introdusa.

Pentru navigare pe internet si rulare de jocuri autonomia bateriei terminalelor iPhone 6S cu chip TSMC si Samsung ar trebui sa fie similara pentru cele doua terminale, diferanta de 2% – 3% fiind inregistrata in aceasta situatie, asa cum spune compania Apple.

In testul cu Geekbench 3 diferenta intre autonomia bateriei terminalelor iPhone 6S cu chip TSMC si Samsung este de 28%, adica sa cum am vazut-o in diverse alte teste de autonomie publicate pe internet zilele trecute, deci lucrurile nu sunt chiar atat de grozava cand procesoarele sunt utilizare la valoarea lor maxima.

Comparatie autonomie iPhone 6S chip TSMC chip Samsung

comparatie autonomie iPhone 6S chip TSMC chip Samsung

Evitarea introducerii unei cartele SIM nu mi se pare a fi un test care ar trebui sa reproduca in vreun fel conditiile din lumea reala si cred ca intreaga comparatie a fost special gandita pentru ca rezultatul sa dovedeasca exact ceea ce spune compania Apple, ca autonomia ar fi similara.

In realitate cred in continuare ca diferenta dintre comparatie autonomie iPhone 6S chip TSMC chip Samsung este mai mare de cei 2% – 3% pe care compania Apple ii sustine si ca un test corect ar fi implicat folosirea unei cartele SIM pentru ca… vorbim totusi de un telefon si nu stim cum se comporta aceste chip-uri in conditii de utilizare a retelelor GSM.

Acestea fiind spuse, un test de laborator confirma ca comparatie autonomie iPhone 6S chip TSMC chip Samsung este extrem de apropiata, insa in lumea reala diferentele sunt mai mari si trebuie sa fiti constienti de acest lucru.