Comparatia autonomiei bateriei iPhone 6S cu chip TSMC si Samsung

comparatie autonomie iPhone 6S chip TSMC chip Samsung 1Autonomia bateriei terminalelor iPhone 6S cu chip TSMC si Samsung a fost comparata in conditii de laborator zilele trecute, iar rezultatele confirma spusele companiei Apple conform careia diferenta dintre terminale ar fi de 2% – 3%.

Testul a fost facut de catre singura publicatie care a primit comunicatul de presa al celor de la Apple, ea comparand autonomia bateriei terminalelor iPhone 6S cu chip TSMC si Samsung in cateva teste destul de simple, fara ca terminalele sa aiba o cartela SIM introdusa.

Pentru navigare pe internet si rulare de jocuri autonomia bateriei terminalelor iPhone 6S cu chip TSMC si Samsung ar trebui sa fie similara pentru cele doua terminale, diferanta de 2% – 3% fiind inregistrata in aceasta situatie, asa cum spune compania Apple.

In testul cu Geekbench 3 diferenta intre autonomia bateriei terminalelor iPhone 6S cu chip TSMC si Samsung este de 28%, adica sa cum am vazut-o in diverse alte teste de autonomie publicate pe internet zilele trecute, deci lucrurile nu sunt chiar atat de grozava cand procesoarele sunt utilizare la valoarea lor maxima.

Comparatie autonomie iPhone 6S chip TSMC chip Samsung

comparatie autonomie iPhone 6S chip TSMC chip Samsung

Evitarea introducerii unei cartele SIM nu mi se pare a fi un test care ar trebui sa reproduca in vreun fel conditiile din lumea reala si cred ca intreaga comparatie a fost special gandita pentru ca rezultatul sa dovedeasca exact ceea ce spune compania Apple, ca autonomia ar fi similara.

In realitate cred in continuare ca diferenta dintre comparatie autonomie iPhone 6S chip TSMC chip Samsung este mai mare de cei 2% – 3% pe care compania Apple ii sustine si ca un test corect ar fi implicat folosirea unei cartele SIM pentru ca… vorbim totusi de un telefon si nu stim cum se comporta aceste chip-uri in conditii de utilizare a retelelor GSM.

Acestea fiind spuse, un test de laborator confirma ca comparatie autonomie iPhone 6S chip TSMC chip Samsung este extrem de apropiata, insa in lumea reala diferentele sunt mai mari si trebuie sa fiti constienti de acest lucru.

16 COMENTARII

  1. Deja la 72 de ore de la achizitie trebuie sa returnez 6s plus ul la orange din cauza butonului home care are un click uit tare ciudat si se apasa foarte greu.
    Poate de data asta voi avea noroc si voi prinde cu chip TSMC;)

  2. Pai la mine a mers perfect de cand l am desfacut vineri si duminica pe la 14 dintr o data a facut asa. Eu nu cred ca si mai revine, mai stau 2 zile.
    P.s. Am zis ca sper sa nimeresc alt cip, e doar de noroc n am de unde sa stiu ce are inainte sa iau aplicatia.

  3. Eu am problema asta cu un iPhone 6 plus care a apărut la 2 saptamâni după ce l-am cumpărat(7 oct 2014). Are momente in care atunci când apăs zici ca are ceva spart in interior sau mai are momente in care apesi o data si se aude dublu click… Am fost cu el la istyle si vox, însă mi-au zis ca e normal… Păcat ca n-am mai avut plecări prin străinătate…probabil ca dacă ma duceam intr-un Apple store mi-l înlocuiau… La noi in România mai greu te poți înțelege cu oamenii…

  4. eu am chip tscm si sincer nu sunt complet multumit de baterie, pai daca aveam chip samsung si ma tinea cu circa 2 ore mai putin bateria cum scriu unii, il returnam. de incalzit chiar nu se incalzeste desi m-am jucat jocuri precum modern combat 5, nfs…etc. in mare chiar sunt multumit de al meu 6S, mai trebuie apple la iOS 9 sa umble.

  5. Nu e normal, te-au mintit baietii. Trebuia sa ceri inlocuirea si/sau sa suni la Apple Support. Problema e ca daca ti-l inlocuiau in service iti dadeau unu second/reparat. Daca are jocuri butonul de home, incearca sa-l cureti cu un betisor de ureche si un servetel umed (nu foarte ud).

  6. iPhone 6 S Plus cu chip Samsung, de la Orange. Livrat ieri. L-am încărcat până la 85%. După aproximativ o oră (nu l-am butonat deloc) acumulatorul îmi arată 96%. N-am apucat să calibrez acumulatorul. Să fie asta cauza sau e defect? Mulțumesc.