Steve Wozniak despre revenirea la Apple

Steve Wozniak revenire AppleSteve Wozniak a vorbit despre revenirea la Apple intr-un interviu recent acordat unei publicatii americane, el fiind unul dintre binecunoscutii co-fondatori ai companiei din Cupertino, disputele cu Steve Jobs motivandu-l sa paraseasca Apple cu multe decenii in urma.

Desi neintelegerile privind directia in care se indrepta Apple l-au motivat sa pareaseasca atunci compania americana, se pare ca in 2011 Steve Jobs i-a cerut lui Steve Wozniak sa revina in cadrul Apple pentru a contribui la crearea de produse revolutionare pentru milioane de clienti.

Steve Wozniak sustine ca Steve Jobs l-a intrebat daca doreste sa revina in cadrul Apple, insa chemarea este prezentata mai mult ca o “oportunitate” oferita lui Wozniak decat ca o chemare ce ar avea la baza o nevoie pe care co-fondatorul Apple ar putea-o acoperi prin experienta sa.

Steve Jobs has asked me questions along the lines [of coming back to Apple] close to his death, and I told him no, I love the life I have.

Steve Wozniak a declarat ca a refuzat oferta lui Steve Jobs, dupa cum prea bine stiti deja, afirmand ca nu a fost vreodata tentat sa revina in cadrul Apple pentru a participa la proiectele care au facut compania atat de fimoasa in ultimii ani in intreaga lume.

Vorbind si despre filmul Steve Jobs, la care Steve Wozniak a fost un consultant platit, acesta sustine ca in multe scene l-a vazut pe “adevaratul” sau prieten, asta desi majoritatea peliculei contine inventii ale scenaristului si nu intamplari reale din viata legendarului CEO Apple.

Mai multe detalii gasiti in interviul acordat de catre Steve Wozniak.