iPhone 6S racit cu lichid si performantele

iPhone 6S racire lichida performanteiPhone 6S racit cu lichid este testat intr-un clip video pentru a se vedea daca el ofera performante mai bune decat atunci cand se bazeaza pe sistemul de racire normal implementat de catre compania Apple, adica simple componente pentru disiparea caldurii si nimic mai mult.

Testul este facut de catre un videoblogger care a descoperit ca racirea lichida a MacBook 2015 are drept efect o crestere a performantelor produsului celor de la Apple, puterea sa de procesare fiind serios redusa atunci cand componentele interne se incalzesc excesiv, sistemul standard de racire fiind ineficient.

Dorind sa afle daca iPhone 6S ofera performante mai bune cand este racit lichid, videobloggerul a testat terminalul in Geekbench 3 in timp ce il racea intr-un recipient cu gheata topita, rezultatele obtinute de catre el fiind identice indiferent de momentul de testare al terminalului.

Mai exact, chiar daca iPhone 6S se incalzea in carcasa normala, chiar daca el era racit cu lichid, rezultatele performantelor in Geekbench 3 erau extrem de apropiate, semn ca procesorul nu este afectat de thermal throttling din cauza incalzirii excesive, asa ca veti avea parte de aceleasi performante in orice conditii.

Daca iPhone 6S are performante identice indiferent de cat de cald este, nu acelasi lucru poate fi spus despre Samsung Galaxy S6 Edge, HTC ONE M9 sau ZTE Axon Mini, ele avand rezultate diferite in functie de caldurea pe care componentele interne o genereaza.

Racirea lichida a acestor terminale Android a avut drept rezultat performante mult mai bune decat cele standard, astfel ca vedem acum cat de buna este puterea de procesare mare ale componentelor interne din aceste terminale, ea fiind redusa din cauza caldurii.

iPhone 6S racire lichida performante 1

Acestea fiind spuse, compania Apple isi gandeste terminalele pentru a functiona la fel de bine indiferent cat de calde sunt componentele interne, asa ca nu trebuie sa va faceti foarte multe griji din acest punct de vedere.