Cydia permite cumpararea de tweak-uri pentru iOS 9

Cydia tweak iOS 9Cydia permite incepand de noaptea trecuta cumpararea de tweak-uri compatibile cu iOS 9, dezvoltatorul celei mai populare aplicatii pentru jailbreak impiedicand vanzarea lor pana astazi deoarece majoritatea nu erau compatibile si nu oferau functionalitatea asteptata de catre utilizatori.

Avand in vedere ca o foarte mare parte dintre tweak-urile importante care sunt vandute in Cydia au fost actualizate, saurik a luat decizia de a incepe sa vanda tweak-urile compatibile cu iOS 9 prin intermediul aplicatiei sale, astfel ca daca sunteti interesati de ceva puteti face o achizitie acum.

Avand in vedere ca acum puteti cumpara tweak-uri compatibile cu iOS 9, in cazul in care nu sunteti multumiti de ele puteti cere si banii inapoi, returnarea facandu-se destul de rapid si fara prea mult efort, politica Cydia fiind de a isi tine clientii cat se poate de fericiti.

Stiu ca majoritatea celor care fac jailbreak pirateaza, insa este foarte important sa sustineti dezvoltatorii de tweak-uri si aplicatii pentru Cydia deoarece fara pachetele lor nu va veti putea bucura de functii noi pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-urile voastre.