Cel mai scump iPhone 6 costa cat o mica insula

iphone 6 scump insulaProbabil va vine greu sa credeti acest lucru, dar cel mai scump iPhone 6 existent in momentul de fata pe glob costa mai mult decat o mica insula exotica pe care orice milionar sau miliardar excentric o poate cumpara pentru a-si asigura vacante linistite.

Bijutierul britanic Goldgenie a creat un iPhone 6 special pentru cei interesati, acesta avand o carcasa din aur de 24 de karate care este incrustata cu zeci de diamante, pretul de vanzare al acestui produs fiind de nu mai putin de 3.51 milioane de dolari.

Diamond Ecstasy este denumirea acestui iPhone 6 facut special pentru oamenii care au prea multi bani si nu stiu ce sa faca cu ei, suma de vanzare fiind prea mare pentru cea mai mare parte din populatia globului, insa potrivita pentru foarte multe staruri americane sau oameni de afaceri din Orientul Mijlociu.

The world’s most expensive iPhone 6 has been unveiled and not only is it made of 24-carat gold, it is encrusted with dozens of tiny diamonds. But if you want to snap up the exclusive design, you’ll need a spare £2.3million ($3.51million).

Acesta nu este totusi cel mai scump iPhone 6 creat vreodata, anul trecut un terminal creat de catre un alt designer detinand acest titlu, dispozitivul fiind incrustat cu 6127 de diamange la un pret de vanzare de 2.62 de milioane de dolari.