Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 si Magic Keyboard 2 au fost dezasamblate

baterie Magic Mouse 2Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 si Magic Keyboard 2 au fost dezasamblate de catre cei de la iFixIt pentru a ne arata care sunt noile componente interne implementate de catre compania Apple, iar mai jos puteti vedea toate detaliile.

Magic Mouse 2 are o baterie de 1986 mAh, mai mare decat cea a iPhone 6S, aceasta reincarcandu-se tot cu ajutorul tehnologiei Lightning, dar si a unui sistem de incarcare rapida, nota de reparatie oferita de catre iFixIt fiind de 2 din 10 pentru produsul de 99 de dolari.

Magic Trackpad 2 dezasamblata

Magic Trackpad 2 primeste nota 3 cand vine vorba de usurinta cu care poate fi reparata, ea avand Taptic engine implementat, acesta simuland click-urile prin vibratii, o baterie de 2024 mAh ajutand-o sa ofere aceasta functionalitate la pretul de 129 de dolari.

Magic Keyboard 2 dezasamblata

In final avem Magic Keyboard 2, noua tastatura incarcandu-se printr-ul port Lightning precum celelalte produse, ea avand aceeasi nota 3 precum Magic Trackpad 2 cand vine vorba despre usurinta cu care poate fi reparata in cazul in care se strica.

In interiorul sau regasim acelasi mecanism tip foarfeca sub taste, bateria folosita in acest produs oferit 2.98 Whr, adica jumatate din cei 6.55 Whr ai bateriei iPhone 6S, insa ea poate mentine tastatura in functiune timp de cateva luni fara probleme, pretul de vanzare fiind de 99 de dolari.

Practic Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 si Magic Keyboard 2 au fost lansate cu preturi de vanzare mult mai mari decat in trecut, insa asta pentru ca Apple a implementat si unele tehnologii noi, asa ca de acum incolo doar pe ele le veti putea cumpara.