Pangu9 jailbreak iOS 9 – probleme la repornirea iPhone sau iPad

Pangu9 jailbreak iOS 9 erori repornire iPhone iPad 1Pangu9 jailbreak iOS 9 are probleme la repornirea iPhone sau iPad chiar si dupa ce ati finalizat cu succes procesul jailbreak folosind programul creat de catre cei de la Pangu Team si asta pentru ca software-ul creat de catre ei este foarte departe de a fi perfect, asa cum multi se asteptau deja.

V-am vorbit dimineata despre Boot Loop of Death, sau BLoD, iar in continuare vorbim despre o extensie a sa, problema putand impiedica repornirea terminalelor voastre in anumite cazuri, repornirile putand fi repetate de un numar nedeterminal de ori cand activati procesul.

Conform celor care au intampinat problemele la repornirea iPhone sau iPad dupa Pangu9 jailbreak iOS 9, situatiile in care aceste probleme vor aparea nu sunt chiar atat de dese precum va imaginati si rezolvarea ar putea fi mult mai simpla decat pare la o prima vedere.

In imaginea de mai sus vedeti un mesaj publicat de catre saurik, creatorul Cydia, in propriul cont Twitter, el afirmand ca a repornit un iPhone 6S cu iOS 9.0.2 de 1100 ori, iar in 85% din cazuri procedura de repornire a functionat corect, in 15% din cazuri fiind probleme, 0.4% dintre ele avand nevoie de peste 10 minute pentru rezolvare.

In baza testului facut de catre saurik exista sansa ca voi sa aveti problemele la repornirea iPhone sau iPad dupa Pangu9 jailbreak iOS 9 de doar cateva ori pe an, asta deoarece e putin probabil sa faceti foarte multe reporniri ale dispozitivelor voastre in utilizarea lor zilnica.

Cei de la Pangu Team sunt cu siguranta constienti de problemele la repornirea iPhone sau iPad dupa Pangu9 jailbreak iOS 9 si probabil cauta o metoda de a le rezolva rapid pentru a oferi o experienta buna pentru programul lor, insa desigur ca nimeni nu poate spune cand va veni ea.

Acestea fiind spuse, daca aveti iOS 9 jailbreak Pangu9 si terminalele voastre intampina probleme la repornire, stiti macar de unde vine problema.

2 COMENTARII

  1. Eu am probleme cu ip4s si ipad mini 2 pangu 9.0.2 v1.0.0 si v1.0.1 cu mesajul Storage Almost Full:( ce este facut akuma? Am facut un restored din nou la iPhone 4s si tot la fel ii am probleme cu el:( cu Storage:(