Pangu9 jailbreak si Boot Loop of Death, sau BLoD

Pangu9 jailbreak si Boot Loop of Death, sau BLoDBoot Loop of Death, sau BLoD, pentru Pangu9 jailbreak iOS 9 este un termen inventat zilele trecute de catre un utilizator care a sesizat ca noua solutie de jailbreak Pangu9 are o problema majora in ceea ce priveste stabilitatea, asa ca a decis sa ofere cateva informatii privind ceea ce se intampla in iOS din cauza erorii.

Rezumand o explicatie foarte lunga, Boot Loop of Death, sau BLoD, pentru Pangu9 jailbreak iOS 9 reprezinta practic o problema care poate tine un iPhone, iPad sau iPod Touch intr-un proces continuu de repornire timp de cateva ore dupa incercarea de a face jailbreak.

Boot Loop of Death, sau BLoD, este diferit de procesul normal de repronire al Pangu9 jailbreak iOS 9 care poate genera cateva erori si reporniri de cateva minute, BLoD fiind o problema care tine un terminal intr-un loop constant timp de cateva ore.

The BLoD is a peculiar thing. Actually, I — nor anyone else — really understands what the BLoD even is. Because it can get devices stuck in the boot process for literally hours, it appears to continue on forever.

Avand in vedere ca Boot Loop of Death, sau BLoD pentru Pangu9 jailbreak iOS 9 este o problema neobisnuita, in momentul de fata se pare ca singura metoda de a o rezolva este o reinstalare a sistemului de operare iOS, adica un restore si repetarea procedurii de jailbreak.

V-am explicat in acest articol cum faceti restore din Recovery Mode, iar un tutorial jailbreak iOS 9 Pangu9 am publicat zilele trecute, asa ca aveti la indemana tot ceea ce va trebuie pentru a readuce lucrurile la normal in cazul in care ati intalnit Boot Loop of Death, sau BLoD.

Ca si denumire Boot Loop of Death, sau BLoD, este o variatie a denumirii BSOD, Blue Screen of Death, intalnita cel mai des pe calculatoarele cu Windows, insa de anul trecut inclusiv pe terminalele iPhone, asa ca nu vorbim despre ceva nou pentru produsele Apple.