Prima Pagina Apple Store Cel mai mare Apple Store va fi deschis in China

Cel mai mare Apple Store va fi deschis in China

Cel mai mare Apple StoreCel mai mare Apple Store va fi deschis in China in cursul acestui weekend, compania Apple construind-ul in Parkland Mall din orasul Dalian, unul dintre cele mai mari centre financiare din tara, dar si orasul cu unul dintre cele mai mari porturi.

In imaginile acestui articol vedeti Parkland Mall-ul in care va fi deschis cel mai mare Apple Store al companiei Apple, cei din Cupertino anuntand proiectul pentru construirea sa inca din cursul anului 2012, insa iata ca a fost nevoie de 3 ani pentru ca totul sa fie finalizat.

Dalian este unul dintre orasele care atrage un numar foarte mare de turisti anual si pentru compania Apple deschiderea unui Apple Store este o oportunitate foarte buna pentru a-si creste substantial vanzarile in China, cea mai importanta piata pentru cei din Cupertino momentan.

Nimeni nu stie deocamdat adetalii privind spatiul pe care il va ocupa Apple Store-ul in mall, insa cu siguranta vorbim despre o zona foarte mare in care vor fi expuse produsele in vederea prezentarii catre clientii care ii vor calca pragul, asa ca primele imagini cu el vor fi interesante.

Cel mai mare Apple Store 4

Desi incepand din acest weekend Apple Store-ul din Dalian va fi cel mai mare Apple Store din lume, in 2 luni urmeaza sa fie deschis un nou magazin in Dubai si el este zvonit a fi mai mare decat acesta, asa ca vom vedea atunci care locatie va ramane cu titlul.

Cel mai mare Apple Store 1

Cel mai mare Apple Store 2

Cel mai mare Apple Store 3

 • Srb Srb

  La noi cand au luat in considerare sa deschida in Brasov si au verificat drumul cu masina, au facut 6 ore din Bucuresti-Brasov….FMMMMM de tara

 • susp3kt

  Bine zis srb😂😂!!dar avem istyle!!

 • Eu.G

  Suntem in urma cu 50 de ai față de restul lumii.
  Intr-o țară în care se preferă sa construiască biserici in locul scolilor sau spitalelor nu poti avea pretenții de drumri mai bune.
  In țară sunt localități care nu au un spital sau un punct ceva de prim-ajutor, nu au o scoala. Copii sunt nevoiți sa mearga cativa km pe jos pana la cea mai apropiata școală, dar in schimb exista 3 biserici in localitate. Ghici ce, daca s-ar construii a 4-a biserica nimeni nu s-ar supăra si ar fi dimpotriva chiar fericiti.
  Asta e țara in care locuim, iar oamenii astia au drept de vot..nu se va schimba absolut nimic in viitorul apropiat.