Prima Pagina jailbreak De ce evit sa fac jailbreak iOS 9

De ce evit sa fac jailbreak iOS 9

De ce evit sa fac jailbreak iOS 9iOS 9 jailbreak Pangu9 a fost lansat de catre hackerii echipei Pangu saptamana trecuta si v-am prezentat deja un tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe care il puteti face in doar cateva minute pentru a beneficia de tot ceea ce are de oferit aceasta solutie pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Inca dinaintea lansarii iOS 9 eram hotarat sa fac jailbreak pe iPhone 6S Plus dupa ce il voi cumpara pentru a beneficia de tot ceea ce vor oferi tweak-urile pentru 3D Touch si nu numai, insa din pacate Pangu9 nu ma convinge sa fac acest lucru si cel mai probabil nu o va face.

Pangu Team este o echipa de hackeri extrem de controversata care in trecut a fost acuzata de furtul de date din iDevice-uri, iar in iOS 9 cere acces la libraria foto pentru a face jailbreak cu Pangu9, intreaga procedura fiind cel putin discutabile doar pentru ca vine de la ei.

Inca din momentul lansarii primei solutii de jailbreak dezvoltate de catre chinezi am avut foarte mari retineri in a mai face jailbreak, renuntand complet dupa ce am aflat ce faceau cei de la Pangu Team cu software-ul lor, iar din pacate lansarea Pangu9 m-a dezamagit.

Ma asteptam ca TaiG sa ofere o solutie de jailbreak iOS 9, aceasta echipa de hackeri chinezi neavand controverse in ceea ce priveste furtul de date, insa din pacate acum se pare ca Pangu le-a luat-o inainte, fara a fura exploit-uri pentru jailbreak, asa cum a facut in cazul iOS 8.x.

N-am incredere in chinezi cand vine vorba de software pentru ca ei incearca sa fure tot felul de date, in general, insa as fi acceptat un compromis cu TaiG, dar Pangu sunt hoti dovediti, as ca in ei eu unul nu pot avea incredere cu nimic din ceea ce folosesc in terminale.

Stiu ca majoritatii dintre voi nu ii pasa de faptul ca Pangu v-ar putea fura conturile Facebook, date sau poze din WhatsApp Messenger ori Telegram, insa acum ei au acces si la poze, asa ca aveti grija ce fel de imagini faceti cu terminalele.

Voi de ce nu ai facut inca jailbreak ?

 • Alex

  Astept optimizarea ios 9
  Se blocheaza si se misca ca un android ! Sper sa se remedieze rapid sau il sparg ! Nu am dat atatia bani pe un produs apple ca sa faca ca un samsung

 • Adioff

  Eu am facut jailbreak , pot sa-mi fure pozele , nu-i stres .

 • nik

  E dezastru. Iphone 6 s de 64 gb agata încontinu. O sa fac cu capu ‘. Astept ios 9.1. Am avut beta și se mișca foarte bine.

 • unieco

  Eu le dau toate datele mele si a neamurilor mele :))

 • Dabija

  Si mie :)))

 • Peter

  “Probleme cu Pangu9 jailbreak am intampinat si eu chiar in prima tentativa de a face jailbreak, insa un restore rezolva orice, iar in majoritatea cazurilor aceasta este singura solutie de a va putea jailbreakui iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 9.”

  “Inca dinaintea lansarii iOS 9 eram hotarat sa fac jailbreak pe iPhone 6S Plus dupa ce il voi cumpara pentru a beneficia de tot ceea ce vor oferi tweak-urile pentru 3D Touch si nu numai, insa din pacate Pangu9 nu ma convinge sa fac acest lucru si cel mai probabil nu o va face.”

  Cand spui adevarul?

 • ksm

  Nu am jailbreak pentru ca am incercat de 2ori si de fiecare data am avut probleme cu cydia.. Renunț pentru moment, sper ca va veni o varianta mai buna!

 • RaduD

  Nu am facut jb si nici nu voi face, pe principiul “daca ceva merge bine, lasa-l asa”. Nu am nicio problema cu IOS 9.0.2 pe 5s.

 • @asc: De fapt la iPhone 6 Plus si un iPhone 5.

 • laur joaca

  merge foarte bine 6s cu JB.. am pus: appcake, ccsettings, flex2, icleaner, locallapstore, musicbox, iar bateria tine tot atat. Dupa ce l-am folosit 9 ore (joc online a consumat 42%, vorbit, FB, etc), mai am 51% din baterie