Samsung Galaxy S7 – prezentare pe 21 februarie

Samsung Galaxy S7 21 februarieSamsung Galaxy S7 ar urma sa fie prezentat pe data de 21 februarie de catre compania Samsung conform unor informatii oferite recent de catre o sursa apropiata coreenilor.

Data de 21 februarie este credibila deoarece in perioada 22 – 25 februarie se desfasoara Mobile World Congress 2016 in Barcelona si compania Samsung a prezentat unele smartphone-uri noi inaintea inceperii sale, asa ca Samsung Galaxy S7 ar putea aparea atunci.

Desi s-a speculat acum cateva saptamani ca Samsung Galaxy S7 ar putea fi prezentat mai devreme decat s-ar fi asteptat unii oameni, iata ca Samsung nu pare sa se grabeasca in a aduce pe piata noul sau smartphone de top si asta in ciuda faptului ca vanzarile terminalelor actuale nu sunt grozave.

In ceea ce priveste specificatiile, Samsung Galaxy S7 ar putea include un chip Exynos 8890 sau un chip Qualcomm Snapdragon 820, doua modele ale terminalului urmand a exista, unul cu ecran de 5.2 inch si cunul cu 5.8 inch, ale putand avea 3 GB RAM si respectiv 4 GB RAM inclusi.

Daca Samsung Galaxy S7 va fi prezentat pe data de 21 februarie, atunci lansarea ar urma sa aiba loc doar cateva saptamani mai tarziu, iar in baza a ceea ce s-a aflat pana acum se pare ca preturile de vanzare pentru noile terminale ar putea fi mai mici decat cele de anul trecut.