Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 – prezentare pe 21 februarie

Samsung Galaxy S7 – prezentare pe 21 februarie

Samsung Galaxy S7 21 februarieSamsung Galaxy S7 ar urma sa fie prezentat pe data de 21 februarie de catre compania Samsung conform unor informatii oferite recent de catre o sursa apropiata coreenilor.

Data de 21 februarie este credibila deoarece in perioada 22 – 25 februarie se desfasoara Mobile World Congress 2016 in Barcelona si compania Samsung a prezentat unele smartphone-uri noi inaintea inceperii sale, asa ca Samsung Galaxy S7 ar putea aparea atunci.

Desi s-a speculat acum cateva saptamani ca Samsung Galaxy S7 ar putea fi prezentat mai devreme decat s-ar fi asteptat unii oameni, iata ca Samsung nu pare sa se grabeasca in a aduce pe piata noul sau smartphone de top si asta in ciuda faptului ca vanzarile terminalelor actuale nu sunt grozave.

In ceea ce priveste specificatiile, Samsung Galaxy S7 ar putea include un chip Exynos 8890 sau un chip Qualcomm Snapdragon 820, doua modele ale terminalului urmand a exista, unul cu ecran de 5.2 inch si cunul cu 5.8 inch, ale putand avea 3 GB RAM si respectiv 4 GB RAM inclusi.

Daca Samsung Galaxy S7 va fi prezentat pe data de 21 februarie, atunci lansarea ar urma sa aiba loc doar cateva saptamani mai tarziu, iar in baza a ceea ce s-a aflat pana acum se pare ca preturile de vanzare pentru noile terminale ar putea fi mai mici decat cele de anul trecut.

 • Srb Srb

  deja se tinde catre 6″
  sau poate au mai redus din bezel si din 5.7 fac 5.8″

 • FelipeNascimento

  Deja scot prea multe telefoane pe banda rulanta de asta nu se mai prea vand

 • V.P

  Pentru a tine piept concurentei trebuie sa scoata telefone pe banda rulanta , cale de intoarcere nu au pentru ca in lumea Android toti scot terminale pe banda rulanta .
  Cine a spus ca nu vinde !? Samsung inca este lider mondial .

 • Srb Srb

  Lider mondial da, dar nu si universal

 • Viorel Predatorul

  Cu toate astea, Felipe are dreptate: astazi se lanseaza S6, dar pe de alta parte, stii ca peste 4-5 luni se lanseaza S7. Nici nu ajung bine pe piata telefoanele din seria X, ca urmeaza sa se lanseze telefoanele din seria X+1.

 • Manto

  Da, ce sa spun… E cu o saptamana mai devreme pana sa se implineasca anul. S6 a fost anuntat pe 1 martie. De la 1 martie 2015 la 21 februarie 2016 sunt exact 4-5 luni.

 • David

  n-a dat cel mai bun exemplu,sigurat voia sa spuna galaxy s6 edge si galaxy s6 edge+ intre care este o diferenta de ~5-6 luni.

 • Manto

  Ma indoiesc. Nu cred ca cineva care si-a cumparat S6 edge, regreta ca nu a mai asteptat 6 luni sa isi ia S6 edge+ cu un ecran mult mai mare. Targetul este diferit

 • Dani

  Asa vorbiti fara sa stiti, in 2014 cand au lansat note 4 au lansat si note edge, care era un note 4 cu o margine curbata dar care nu a prins foarte bine si de asta cand au lansat note 5, in loc de note edge2, sau de un note5edge, au lansat S6edge+, care e de fapt un note 5 fara stylus si cu ecranu curbat in loc de stica de pe spate… . I-au pus numele s6edge+ pentru ca au adoptat designul lui S6edge care a prins foarte bine, prin urmare cine vrea un telefon din gama S poate sa-si ia s6 sau s6edge daca vrea ceva mai mare si mai puternic poate alege note 5 respectiv s6edge+

 • amfetamin

  Conteaza cand a fost lansat(aprilie 2015 in cazul de fata) si nu cand a fost anuntat!