INTERNET NELIMITAT gratuit in Digi Mobil 4G

Digi Mobil 4G internet nelimitatRCS & RDS ofera INTERNET NELIMITAT gratuit in Digi Mobil 4G pentru toti abonatii serviciilor sai de telefonie mobila, promotia operatorului de telefonie mobila fiind desfasurata in perioada 21 octombrie – 31 decembrie 2015 atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei noi.

Abonamentele din gama Complet 2, 3, 5 sau Optim 2, 3, 5 vor beneficia de internet nelimitat in Digi Mobil 4G, atat timp cat au un terminal compatibil cu reteaua 4G LTE a operatorului de telefonie mobila Digi Mobil detinut de catre cei de la RCS & RDS.

Practic, toti cei care folosesc reteaua Digi Mobil 4G vor beneficia de internet nelimitat gratuit, adica vor putea naviga pe internet la viteza maxima oferita de retea cu un numar nelimitat de GB de trafic, viteza nefiind redusa dupa depasirea celor 10 GB oferiti standard.

Miscarea celor de la Digi Mobil este extrem de interesanta deoarece vorbim despre internet nelimitat intr-o retea 4G noua, oferta fiind indisponibila la vreun alt operator de telefonie mobila din Romania, chiar daca in cazul Digi Mobil 4G vorbim despre acoperire limitata.

Din punctul meu de vedere, promotia celor de la RCS & RDS este grozava, atat timp cat utilizatorii sunt constienti de faptul ca acoperirea 4G a Digi Mobil este limitata si ca viteza de navigare pe internet prin 4G nu este la fel de buna precum cea a Orange, Telekom sau Vodafone.

Internet mobil nelimitat in reteaua Digi Mobil 4G

RCS & RDS ofera abonatilor Digi Mobil, in perioada 21 octombrie-31 decembrie 2015, internet NELIMITAT in reteaua 4G, fara LIMITARE DE VITEZA si FARA niciun cost suplimentar la abonament. Oferta promotionala se adreseaza atat clientilor existenti cat si celor care contracteaza acum unul dintre abonamentele din gama Complet2, 3, 5 sau Optim2, 3, 5, Nelimitat si utilizeaza un echipament compatibil in reteaua Digi Mobil 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600).

Compania pune la dispozitia clientilor sai telefoane mobile compatibile 4G, din gama producatorilor Allview (Allview E3 Living, Allview P5 Energy, Allview E4 Lite, Allview E4, Allview X2 Soul Pro, Allview P8 Energy – in curand), Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM (in curand), Philips (Philips S396, Philips V526) si HTC (HTC One M9). Preturile echipamentelor din oferta Digi Mobil incep de la 499 lei (TVA inclus) si pot fi achizitionate in rate, incepand de la 21 lei/luna, fara dobanda.

“Strategia companiei pe segmentul de telefonie mobila a fost bazata inca de la inceput pe dezvoltarea retelei pentru a le oferi clientilor nostri acoperire buna, dar si viteze mari de transfer pentru traficul de date mobile de care acestia au nevoie. Investitiile noastre din ultimii ani in reteaua Digi Mobil ne permit sa le oferim acum utilizatorilor nostri un pachet generos de beneficii: convorbiri si internet mobil nelimitate, viteze mai mari de acces, dar si echipamente corespunzatoare. Vom continua in acelasi mod in care am inceput, astfel incat sa raspundem rapid la nevoile de comunicare ale clientilor care au incredere in serviciile companiei.” a declarat Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.

In prezent, compania a implementat tehnologia 4G in urmatoarele orase din tara: Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara, acoperirea de exterior in acestea urmand sa fie finalizata la 15 Noiembrie 2015. A doua etapa a proiectului urmeaza sa fie finalizata pana la finalul acestui an, cand utilizatorii din 15 orase din Romania vor putea beneficia de vitezele de acces la internetul mobil pe care le ofera tehnologia 4G: Alexandria, Baia Mare, Braila, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Slatina, Targu Jiu, Targu Mures, Vaslui, Barlad, Lugoj, precum si Valea Prahovei si zona turistica Brasov. Utilizatorii pot urmari acoperirea 4G pe site-ul companiei.

Pentru a beneficia de vitezele 4G, utilizatorii trebuie sa isi activeze serviciul direct de pe telefonul mobil, tastand *111# (gratuit) sau telefonic la *777.

31 COMENTARII

  1. “…chiar daca in cazul Digi Mobil 4G vorbim despre acoperire limitata.” Deci cele trei corporații oferă acoperire nelimitată? Hai lasă-i pe cei de la Digi să ne arate că se poate face business și la numai o zecime din prețul celorlalți

  2. Intr-adevar nu se compara cu viteza si acoperirea competitiei, dar sa nu uitam ca asa au inceput si ei..usor usor o sa creasca si digi si mai presus de tot iti ofera toate astea la un preț de nimic..unii platesc 3€…un abonament lunar nelimitat care este mai ieftin decat un pachet de tigari :))

  3. Am Vodafone Red 29 (29 euro/lună) și Digi Mobil Optim Nelimitat (3,33 euro/lună), deci știu ce spun. Plătesc de aproape 10 ori mai mult corporației multi-naționale dar nu primesc nici măcar dublu; și dacă ai vedea sms-urile cu tarifele din roaming ale celor două companii, mi-ai da dreptate: proporția de 10/1 se păstrează.

  4. Decat orange care sunt talhari pe fata mai bine pe digi de 1000 de ori. Pana acum intr-un an de digi nu am intampinat nici o problema. Nici in italia cand am fost. Restul retelelor, vodafone si telekom sunt inexistente pentru mine…

  5. Folosesc si eu digi, mai mult in roaming ca stau plecat din tara !! sunt multumit pentru ca au cele mai mici costuri in roaming … netul in romania intr-adevar nu are prea mare acoperire 4g, iar viteza 4g de la digi e mai mica decat la ceilalti operatori, dar facand raportul calitate/pret nu cred ca au rival momentan pe piata din Romania ! Tinand cont ca sunt la inceput cu 4g, eu cred ca se vor dezvolta pe viitor si sunt curios ce poztie vor adopta ceilalti operatori !

  6. Folosesc si eu digi, mai mult in roaming ca stau plecat din tara !! sunt multumit pentru ca au cele mai mici costuri in roaming … netul in romania intr-adevar nu are prea mare acoperire 4g, iar viteza 4g de la digi e mai mica decat la ceilalti operatori, dar facand raportul calitate/pret nu cred ca au rival momentan pe piata din Romania ! Tinand cont ca sunt la inceput cu 4g, eu cred ca se vor dezvolta pe viitor si sunt curios ce poziții vor lua restul operatorilor din România! Am atașat și o poza cu un sper test făcut în Pitești!

  7. Daca digi n-ar inchiria antene de la vodafone sau oringi, ca sa-mi ia mie din semnal, n-as avea nimic cu ei. Asa, ma calca pe nervi, si unii si altii

  8. Eu sper sa tina cat mai mult….Dar nici sa dau pt. 1,5gb la orange 10 euro, tot pe cartela, nu mi se pare OK….Eu sunt super incantat….80-100Mb download, cat sa imi fac treaba pe tel, fara sa astept si sa fumez o tigara pana se incarca o pagina de web. Eu sincer sunt incantat….de YOU.

  9. Am trei abonamente , doua pe Digi si unul pe Vodafone .
    Pentru mine abonamentele Digi sunt perfecte , fimiu zapaceste cei 5 GB trafic lunar asa ca am scapat de costuri suplimentare .
    Eu zic ca pentru Bucuresti e perfect iar pentru afara am Vodafone .

  10. Pot intelege sa ai afinitati, pot intelege si faptul ca ai colaborari cu cei 3 mari operatori. Ce nu pot intelege e modul asta vadit tendentios de a prezenta lucrurile. Digi si-a lansat serviciile de telefonie mobila la inceputul lui 2014. Atunci au perfectat si contractul de roaming cu Vodafone, si atunci au lansat si noile abonamente. De atunci, nu doar ca pretul abonamentelor a scazut constant, dar au investit enorm in 3G. O spun eu, care folosesc 3G, spre deosebire de tine care nu aveai o cartela Digi pentru niste teste-n 4G. Pe langa asta, au cumparat un spectru 4G si la o luna distanta au si pornit 4G-ul in 12 orase. Toate astea in mai putin de 2 ani! Dar sigur ca reteaua gafaie, sigur ca netul mobil se misca prost, pentru ca e nelimitat, iar afluxul de clienti e urias. Ca fapt divers, pana in inceputul lui 2014 Digi a adunat prin portare vreo 8.000 de abonati. De atunci si pana acum a ajuns la 447.000 de portari in Digi. Un numar aproape egal cu numarul de portari totale in Vodafone sau Orange. Atat doar ca in cazul Vodafone si Orange discutam de portari pe perioada 2008-2015. Ca fapt divers, la inceputul lui 2014 Vodafone avea deja 288.000 de mii de abonati primiti prin portare si Orange vreo 280.000. Asadar, in astia 2 ani Digi a atras prin portare cam cat Vdf si Orange la un loc.

  11. Eu folosesc digi f mult in roaming si e excelent … practic pe digi e mai ieftin daca suni decat la ceilalti operatori daca esti sunat 🙂 au tarife de 4 ori mai ieftine !!