watchOS 2.0.1 si tvOS GM au fost lansate

watchOS 2.0.1watchOS 2.0.1 si tvOS GM au fost lansate in aceasta seara de catre compania Apple impreuna cu iOS 9.1 si OS X El Capitan 10.11.1, actualizarea pentru Apple Watch aducand o multitudine de schimbari si rezolvari de probleme raportate de catre utilizatori.

In cazul tvOS GM vorbim despre lansarea versiunii finale in avans doar pentru dezvoltatori, versiunile GM, Gold Master, fiind oferite in ideea ca dezvoltatorii sa-si testeze aplicatiile pe ele inainte ca versiunea oficiala sa fie lansata, cel mai probabil pana vinerea viitoare, cand Apple TV 4 va fi lansat in lumea intreaga.

watchOS 2.0.1 poate fi instalat in Apple Watch prin aplicatia Watch din iPhone-urile voastre, in timp ce tvOS poate fi instalat direct din Apple TV pentru cei interesati.

Articolul precedentOS X El Capitan 10.11.1 a fost lansat
Articolul următoriTunes 12.3.1 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.