iOS 9.1 – primele impresii

iOS 9.1 - primele impresiiiOS 9.1 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple si astazi va spun primele mele impresii despre noua versiune a sistemului de operare, ea aducand cateva schimbari nu chiar atat de importante.

Testand iOS 9.1 de aseara si pana acum am realizat ca performantele nu s-au imbunatatit fata de iOS 9.0.2, ba din contra, pe iPhone 6S Plus animatiile par sa fie usor mai incete, un benchmark dezvaluind faptul ca performantele sunt usor mai mici, teoretic insesizabil.

Nu ma asteptam ca iOS 9.1 sa aduca imbunatatiri ale performantelor, insa el probabil rezolva unele probleme de functionare ale sistemului de operare, dar nu aduce o schimbare majora pentru iDevice-urile noastre, asa ca nu va asteptati la asa ceva de la el pentru ca nu veti primi.

iOS 9.1 – primele impresii

Despre autonomia bateriei iOS 9.1 nu va pot spune absolut nimic in mai putin de o zi de utilizare, asa ca nu intrebati, cu detalii despre acest aspect al sistemului de operare voi reveni in zilele urmatoare dupa ce voi avea ocazia de a il testa in diverse conditii de utilizare.

In ceea ce priveste oportunitatea instalarii iOS 9.1, atat timp cat puteti face downgrade iOS 9.1 la iOS 9.0.2, puteti incerca noua versiune a sistemului de operare pentru a reveni la cea veche cat inca mai puteti face acest lucru, asa ca nu veti pierde prea multe prin incercare.

In aceeasi masura va readuc aminte faptul ca nu puteti face jailbreak pe iOS 9.1 si ca trebuie sa ramaneti la iOS 9.0.2 pentru a putea beneficia de aceasta functionalitate pentru terminalele voastre, sau eventual puteti sa faceti downgrade dupa cum v-am explicat mai sus.

Acestea fiind spuse, iOS 9.1 mi se pare a fi un upgrade prea putin important, fara schimbari sesizabile si per total nu cred ca diferenta voastra ar trebui sa fie diferita fata de cea oferita de catre iOS 9.0.2.

Voi ce parere aveti despre iOS 9.1 ?