Prima Pagina downgrade Downgrade iOS 9.1 la iOS 9.0.2

Downgrade iOS 9.1 la iOS 9.0.2

downgrade iOS 9.1 la iOS 9.0.2Downgrade iOS 9.1 la iOS 9.0.2 poate fi facut astazi deoarece iOS 9.1 a fost lansat de catre compania Apple in cursul serii trecute, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita public la mai putin de o luna dupa lansarea oficiala a iOS 9.

V-am spus ieri ca nu puteti face jailbreak in iOS 9.1 deoarece exploit-urile folosite pentru iOS 9 jailbreak erau oricum inchise in noua versiune a sistemului de operare, asa ca aceasta procedura ar putea fi necesara pentru a putea beneficia din nou de jailbreak pentru terminalele voastre.

Downgrade iOS 9.1 la iOS 9.0.2 poate fi facut doar pentru o perioada limitata de timp deoarece compania Apple va bloca in maxim o saptamana posibilitatea de a reveni la vechea versiune a sistemului de operare, insa desigur ca acest lucru s-ar putea intampla mai devreme.

Downgrade iOS 9.1 la iOS 9.0.2

Inainte de downgrade iOS 9.1 la iOS 9.0.2 va recomand sa faceti un backup la iPhone, iPad si iPod Touch-urilor voastre folosind iCloud sau iTunes, astfel ca datele vor fi protejate, insa acel backup nu va putea fi utilizat in iOS 9.0.2, ci doar daca veti reveni la un moment dat la o versiune a iOS 9 mai mare sau egala cu iOS 9.1.

Pentru a face downgrade iOS 9.1 la iOS 9.0.2 trebuie sa urmati pasii de mai jos :

 1. Descarcati iOS 9.0.2.
 2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
 3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
 4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
 5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa urmarea acestei proceduri de downgrade iOS 9.1 la iOS 9.0.2 veti avea cea din urma versiune a sistemului de operare instalata in terminalele voastre.

Daca aveti iPhone 5, iPhone 4S, iPad 2 sau iPad 3 puteti face downgrade iOS 9 la iOS 8.4.1.

 • Pingback: Primele impresii despre iOS 9.1 | iDevice.ro()

 • Leynad

  An error occurred while processing your request.

  Reference #30.8dd06150.1445501052.34c07c

 • RaduD

  E pentru carcotasi! Sa simta bine lumea…

 • Cody

  Puține persoane o sa faca downgrade. Mai rau ca si 9.0.2 nu este.

 • Leynad

  persoanele care vor jailbreak vor face downgrade

 • Mihai

  sper sa nu fiu prea off-topic dar se poate sa trec, IPAD mini 1, de pe IOS 7 direct pe 9.0.2? si nu pe 9.1.
  Ms anticipat

 • @Mihai: Nu.

 • Dabija

  @Mihai: face clean restore la ios 9.0.2

 • cata

  Va salut. Am si eu o intrebare. Acum am instalata versiunea ios 8.3, deoarece am preferat sa raman la un jb mai stabil,zic eu, iar intentia mea este sa instalez ios 9.0.2 pt a putea beneficia in continuare de un jb. Pot face acest luceu, acum ca a aparut varianta de 9.1? Multumesc

 • Mihai

  Ceva similar am întrebat si eu,adică de la ios 7 direct ,prin restore, la 9.0.2

 • iTu

  Eu te sfatuiesc sa nu faci update la 9.xx , eu am facut pe iPad mini 1 si pot spune ca merge foarte prost. Alegerea iti apartine 😀

 • Mihai

  Am făcut până la urmă, upgrade , prin restore, de la ios 7 la 9.0.2, cum a scris zone în îndrumar, și a mers fără probleme. Am probleme cu restore din i cloud, nu sa finalizat cum trebuie dar merge. Am butonat doar un pic și pot spune ca pe ipad mini 1 wifi merge bine , eu sunt mulțumit. Trebuie sa văd cum rezolv problema cu restore ca nu se descarca toate aplicațiile din backup, sau dau rest cu setare dispozitiv nou și instalez manual aplicațiile. Probabil apare problema asta ca am avut jb. Ms zone de îndrumar.

 • iTu

  in comparatie cu un 6 sau 6S merge prost insa daca ai iphone 4s, 5, 5S probabil nu simti diferenta asa de tare. Imi aduc aminte ca la primul update iOS 9 nu puteam asculta muzica si sa navighez pe net, se auzea sacadat. Cu update 9.0.2 e mai ok, 9.1 inca nu am apucat sa fac la tableta.

 • Pingback: Instalare iOS 9.2 beta 1 pe iPhone si iPad | iDevice.ro()