iPhone 6S vs LG G4 – prezentare detaliata

iPhone 6S vs LG G4LG G4 este cel mai recent flaghship lansat de catre compania LG in cursul acestui an, iar in clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare detaliata facuta intre cele doua smartphone-uri de top.

LG G4 are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 2650 x 1440 pixeli cu 538 pixeli per inch, un chip Snapdragon 808 cu procesor hexa-core tactat la 1.8 GHz, 3 GB RAM, placa grafica Adreno 418, camera principala de 16 megapixeli, camera frontala de 8 megapixeli si o baterie de 3000 mAh.

iPhone 6S are, pe hartie, specificatii mai slabe decat terminalul LG G4, ecranul afisand culori mai putine la o rezolutie mai mica, camerele avand rezolutii si calitate mai slabe, insa pe partea de performante lucrurile oferind terminalului Apple un real avantaj.

In ceea ce priveste design-ul fiecare dintre voi alege ce ii place si cred ca aici ar fi fost mult mai potrivita o comparatie cu iPhone 6S Plus din moment ce terminalele au dimensiuni apropiate, insa pana una alta sunt curios de parerile voastre in legatura cu aceasta prezentare.

9 COMENTARII

  1. Off topic, mi s-a ars placa de baza la iphone 5 si vreau sa cumpar un s6 edge sau iphone 6s si sunt indecis, ce zici zaone ca tu ai umblat mai mult pe ambele? La s6 edge imi place mult designul si la iphone mai mult ios, preturile sunt similare deci nu vorbim de pret.

  2. @marius, am s6 edge si iPhone 6 si sunt foarte mulțumit de Samsung (foarte frumos) in condițiile in care pe iPhone am rămas pe iOS 8.4.1 care super fata de iOS 9