LG G4 vs iPhone 6 Plus – comparatie detaliata (Video)

LG G4 vs iPhone 6 PlusLG G4 vs iPhone 6 Plus sunt prezentate intr-o comparatie video detaliata pe care o puteti vedea in totalitate mai jos, cele doua smartphone-uri luptandu-se pentru buzunarele iubitorulor de phablet-uri din lumea intreaga. Ambele terminale sunt aproximativ egale in ceea ce priveste dimensiunile, insa in cazul performantelor lucrurile nu stau chiar asa, produsul celor de la Apple avand un clar avantaj, in ciuda faptului ca “pe hartie” specificatiile sale sunt “mai slabe”.

LG G4 vs iPhone 6 Plus

LG G4 si iPhone 6 Plus au ecrane de 5.5 inch, insa LG G4 are LG G4 are un ecran QHD IPS Quantum Display ce ofera o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli cu 538 de pixeli per inch. iPhone 6 Plus are, in schimb, un ecran Retina IPS de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli si 401 pixeli per inch, deci teoretic ar trebui sa fie inferior din toate punctele de vedere celui implementat in LG G4.

Realitatea spune totusi o alta poveste, deoarece ecranul iPhone 6 Plus are o luminozitate mai mare decat ecranul LG G4, temperatura culorilor, rata de eroare in afisarea culorilor si valoarea medie a erorilor in afisarea culorilor spunandu-se ca produsul Apple este superior. Acest lucru nu ar trebui totusi sa mire pe cineva si asta deoarece Apple foloseste ecrane de cea mai inalta calitate in produsele sale, iPhone 6 si iPhone 6 Plus fiind dovada vie a acestui lucru.

Dupa ce va lamuriti care dintre LG G4 si iPhone 6 Plus este mai bun, puteti sa urmariti si comparatia LG G4 cu iPhone 6.