• Viorel Predatorul

    Încasări medii de 4000 dolari / cinematograf, adică vreo 300-400 spectatori / cinematograf. Nu e rău.

  • terrymada

    Daca in SUA a obtinut 1/3 din bugetul cheltuit, in restul lumii e posibil sa obtina tot atat sau chiar mai putin. Steve Jobs a fost american nu roman, chinez, samd…

  • amfetamin

    Pai cum sa incaseze sume record daca multiple scene sunt fabulatii ale scenaristului? Asa a fost si cu primul Jobs,ca nu e asa,ca Jobs nu a fost asa,ca nu a facut aia,ca nu a facut alta. Pana nu se pune de acord toata lumea cu scenariul,nu ma duc sa-l vad,si multa lume face la fel. Pana la urma de aia e film biografic,implicit despre viata lui Jobs in momentele importante,care sa reflecte in totalitate adevarul. Pana nu spune toata lumea,si aici ma refer de la sotie,angajati cu care a lucrat,Tim Cuc,Paul Schiller,Bill Gates,pana la femeia de servici la care Jobs i-a aruncat in treacat un “buna ziua” sau “vezi ca mai tre sa freci aici” ca da dom’le asa a fost,filmul asta nu are credibilitate. Cum sa ai incredere ca asa s-a intamplat tot ca in film daca apropiatii il contesta?
    Ce succes credeti ca va avea un film biografic care sa-l prezinte pe Tim Cuc un mare afemeiat cand toata lumea stie ca e gay?