Prima Pagina Steve Jobs Filmul Steve Jobs – 10 milioane de dolari in incasari

Filmul Steve Jobs – 10 milioane de dolari in incasari

film steve jobs incasariFilmul Steve Jobs a fost lansat in peste 2500 de cinematografe din SUA in cursul acestui weekend, generand incasari de 7.3 milioane de dolari pentru cei de la Universal, suma plasand filmul pe locul 7 in box office-ul american.

In total filmul Steve Jobs a generat incasari de 10 milioane de dolari in SUA in 3 saptamani dupa ce a avut parte de lansari limitate in primele doua saptamani si o lansare extinsa in cea de-a treia, rezultatul fiind considerat a fi dezamagitor de catre analistii americani.

Universal a investit 30 de milioane de dolari in producerea filmului Steve Jobs, iar SUA a generat deocamdata o treime din suma investita, asa ca exista sanse foarte mari ca studiourile de productie sa faca profit de pe urma acestei pelicule dupa lansarea internationala a sa.

Those backing Steve Jobs had wanted to land somewhere in the teens, but are counting on a long run throughout awards season (an A- CinemaScore should help word of mouth). Jobs is over-indexing in upscale theaters in major cities, including the Bay Area — home of Apple — but falling flat in Middle America. Two weekends ago, the $30 million movie scored the top location average of the year to date when opening in New York and Los Angeles. Through Sunday, its domestic total is $10 million.

Desi criticii au publicat in general recenzii pozitive pentru filmul Steve Jobs, iata ca publicul american nu a fost chiar atat de interesat sa vada creatia regizorului Danny Boyle, cel putin in SUA, insa urmeaza lansarea internationala din cateva zeci de tari de pe glob.

We’re going to redouble our efforts to support these markets. It’s working great in these theaters now, and we want to make sure it continues to do so.

Desi criticii privesc cu ochi buni filmul Steve Jobs, managerii companiei Apple au facut tot posibilul pentru a discredita noua pelicula si unii dintre fanii lui Steve Jobs i-au ascultat si au evitat sa urmeasca productia in cinematografele din SUA, cel putin deocamdata.

 • Viorel Predatorul

  Încasări medii de 4000 dolari / cinematograf, adică vreo 300-400 spectatori / cinematograf. Nu e rău.

 • terrymada

  Daca in SUA a obtinut 1/3 din bugetul cheltuit, in restul lumii e posibil sa obtina tot atat sau chiar mai putin. Steve Jobs a fost american nu roman, chinez, samd…

 • amfetamin

  Pai cum sa incaseze sume record daca multiple scene sunt fabulatii ale scenaristului? Asa a fost si cu primul Jobs,ca nu e asa,ca Jobs nu a fost asa,ca nu a facut aia,ca nu a facut alta. Pana nu se pune de acord toata lumea cu scenariul,nu ma duc sa-l vad,si multa lume face la fel. Pana la urma de aia e film biografic,implicit despre viata lui Jobs in momentele importante,care sa reflecte in totalitate adevarul. Pana nu spune toata lumea,si aici ma refer de la sotie,angajati cu care a lucrat,Tim Cuc,Paul Schiller,Bill Gates,pana la femeia de servici la care Jobs i-a aruncat in treacat un “buna ziua” sau “vezi ca mai tre sa freci aici” ca da dom’le asa a fost,filmul asta nu are credibilitate. Cum sa ai incredere ca asa s-a intamplat tot ca in film daca apropiatii il contesta?
  Ce succes credeti ca va avea un film biografic care sa-l prezinte pe Tim Cuc un mare afemeiat cand toata lumea stie ca e gay?