Prima Pagina Google Google Nexus 5X – probleme cu decolorarea ecranului

Google Nexus 5X – probleme cu decolorarea ecranului

Google Nexus 5X ecran decoloratGoogle Nexus 5X a fost recent lansat de catre compania Google, iar primii utilizatori care au primit terminalele de la compania americana raproteaza ca unele unitati au probleme cu decolorarea ecranelor, dupa cum puteti vedea in acest articol.

Google Nexus 5X este produs de catre compania LG pentru cei de la Google si ecranele provin cel mai probabil de la fabricile sale care produca ecrane LCD pentru o multitudine de producatori de smartphone-uri, asa ca este surprinzator sa vedem o asemenea problema.

Comparand Google Nexus 5X cu iPhone 6, HTC One A9 si alte cateva terminale, utilizatorii au realizat ca noul terminal afiseaza imaginile pe un ecran galbui, restul terminalelor afisand totul intr-un format mult mai placut ochiului, diferenta fiind foarte mare intre ele.

Testand multiple unitati, unii utilizatori sustin ca versiunile Quartz au ecrane normale fata de versiunile Carbon care au ecrane ce afiseaza o tenta galbuie, iar o explicatie pentru problema nu a fost oferita de catre Google, de catre LG sau de catre vreunul dintre partenerii companiilor.

Google Nexus 5X ecran decolorat 1

Unii utilizatori pun aceasta problema a ecranului pe procesul de lipire a ecranului de carcasa dispozitivului, insa pana cand cei de la Google si LG nu vor putea diagnostica problema, utilizatorii raman doar cu speculatii si cu speranta ca nu vor primi un terminal cu probleme.

Cei de la Google au avut reactii diferite pentru utilizatorii care au incercat sa returneze terminalele Google Nexus 5X care au ecrane decolorate, unele fiind inlocuite, in timp ce in alte cazuri utilizatorilor li s-a spus ca totul este perfect normal si ca nu exista o problema.

Google Nexus 5X ecran decolorat 2

Acestea fiind spuse, iata ca nu doar terminalele iPhone sau tabletele  au probleme de acest gen cu ecranele folosite in productie, in trecut Apple trecand prin situatii similare, care intr-un final au fost rezolvate.

Google Nexus 5X ecran decolorat 3

Google Nexus 5X ecran decolorat 4

 • cosmin

  Si iphoanele sunt la fel stai fara grija

 • andreignt

  Asa este cosmin

 • istf

  Așa este, sunt acri struguri

 • georgeB

  iPhonurile si toate produsele Apple au in proportie de 99,9% probleme cu ecranele, mai mari sau mai mici, cu anumite tente de gri pe alocuri, ba unele sunt mai galbicioase ca altele sau nelipsitul backlight bleeding😡😡😡

 • Vlad

  Sincer nu cred ca este o problema. Si la iPhone este exact aceeasi chestie. Exista 2 tipuri de ecrane: unul cu tenta galbuie mai calda, iar celalalt cu tenta albastruie mai rece. Niciunul nu are niciun defect, dar lumea spune ca cel galbui pare defect deoarece albul nu e chiar alb, spre deosebire de cel rece. Eu pana acum am nimerit doar ecran galbui la toate iPhone-ele pe care le-am avut pana acum, dar nu m-a deranjat cu nimic. Cu siguranta multi dintre voi au ecrane cu tenta mai calda, dar nu realizeaza inca deoarece nu este sesizabil pana nu-l compari cu altul cu tenta mai rece.

 • Viorel Predatorul

  Nu uita că iPhone costă vreo 700-1000 dolari în SUA, pe când un Nexus 5X este un smartphone midrange de vreo 400 dolari. Plătești prețul maxim pentru cea mai bună calitate, altfel…
  Dacă ai BMW seria 7 și nu pornește motorului la prima cheie, nu e o scuză să îl compari cu un Renault Clio, și să spui: “lasă mah că uite, nu doar la BMW e problema asta, se mai întâmplă și la Clio”.

 • Viorel Predatorul

  În cazul pe care îl descrii, este foarte clar că iPhone are probleme în a reda culorile cu acuratețe. Toate iPhone-urile trebuie să aibă aceleași caracteristici, și cumpărătorul să nu fie în situația de a se ruga să nu primească una dintre variante.
  Știi că ai cumpărat iPhone, știi că ai cumpărat un produs cu specificațiile pe care le cunoști.

  Eu nu am auzit ca ecranele Samsung S să aibă problema asta. Dacă știe careva ceva în sensul ăsta, l-aș ruga să detalieze.

 • Marius Muntean

  da o singura intrebare. Idiotu de american, ca altfel nu am cum sa ii spun, cand cumpara produsul nu il desface in magazin?? nu il verifica sa fie ok?

 • Marius Muntean

  Samsung e prea ocupat sa lanseze model dupa model si sa uite de optimizari in mizeria aia de Touchwiz :)) ca sa mai aiba si probleme cu ecranele.

 • Viorel Predatorul

  Scrii despre lucruri diferite. Samsung este cel mai bun producător de ecrane (hardware). Eu nu am facut nicio referire la TouchWiz (software).

 • Pingback: Un Nexus 5X s-a topit in buzunar | iDevice.ro()