Google Nexus 5X – probleme cu decolorarea ecranului

Google Nexus 5X ecran decoloratGoogle Nexus 5X a fost recent lansat de catre compania Google, iar primii utilizatori care au primit terminalele de la compania americana raproteaza ca unele unitati au probleme cu decolorarea ecranelor, dupa cum puteti vedea in acest articol.

Google Nexus 5X este produs de catre compania LG pentru cei de la Google si ecranele provin cel mai probabil de la fabricile sale care produca ecrane LCD pentru o multitudine de producatori de smartphone-uri, asa ca este surprinzator sa vedem o asemenea problema.

Comparand Google Nexus 5X cu iPhone 6, HTC One A9 si alte cateva terminale, utilizatorii au realizat ca noul terminal afiseaza imaginile pe un ecran galbui, restul terminalelor afisand totul intr-un format mult mai placut ochiului, diferenta fiind foarte mare intre ele.

Testand multiple unitati, unii utilizatori sustin ca versiunile Quartz au ecrane normale fata de versiunile Carbon care au ecrane ce afiseaza o tenta galbuie, iar o explicatie pentru problema nu a fost oferita de catre Google, de catre LG sau de catre vreunul dintre partenerii companiilor.

Google Nexus 5X ecran decolorat 1

Unii utilizatori pun aceasta problema a ecranului pe procesul de lipire a ecranului de carcasa dispozitivului, insa pana cand cei de la Google si LG nu vor putea diagnostica problema, utilizatorii raman doar cu speculatii si cu speranta ca nu vor primi un terminal cu probleme.

Cei de la Google au avut reactii diferite pentru utilizatorii care au incercat sa returneze terminalele Google Nexus 5X care au ecrane decolorate, unele fiind inlocuite, in timp ce in alte cazuri utilizatorilor li s-a spus ca totul este perfect normal si ca nu exista o problema.

Google Nexus 5X ecran decolorat 2

Acestea fiind spuse, iata ca nu doar terminalele iPhone sau tabletele  au probleme de acest gen cu ecranele folosite in productie, in trecut Apple trecand prin situatii similare, care intr-un final au fost rezolvate.

Google Nexus 5X ecran decolorat 3

Google Nexus 5X ecran decolorat 4