Un Nexus 5X s-a topit in buzunar

Nexus 5X topicIn imaginea alaturata aveti un smartphone Google Nexus 5X care este produs de catre compania LG, el facandu-si singur o gaura in carcasa in momentul in care se afla in buzunarul unui utilizator, sau cel putin asta sustine acesta.

Imaginea de mai sus ar trebui sa stea dovada pentru afirmatiile persoanei respective, el afirmand ca terminalul nu era folosit in acel moment si nu se afla la incarcat, el detinand dispozitivul de doar 11 zile inainte de a se gauri singur in buzunar.

In mod normal problemele de acest gen apar de la baterii defecte insa de obicei se topeste toata carcasa nu se face o gaura in ea, semn ca la mijloc ar putea fi o componenta care s-a supraincalzit inainte de a topi carcasa, intreaga situatie fiind una extrem de neobisnuita.

Was just standing outside when i suddenly felt it heating up in my pocket, took it out super confused as i felt it heat up further. It then started to have a low frizzling sound and smelling extremely toxic. Then the entire phone became way to hot for me to hold and i had to put it on the ground. When I picked it up again i noticed the hole/melted plastic pictured slightly above to the right of the LG Logo as pictured.

Ieri va spuneam ca un iPhone 6 Plus a luat foc in timp ce se incarca pe masa unui utilizator si in cazul smartphone-ului Apple a fost vorba despre topirea carcasei si desfacerea sa de structura de rezistenta, insa problemele de acest gen sunt intalnite la orice smartphone.