Prima Pagina Apple Siri are functionalitate limitata din cauza Apple Music

Siri are functionalitate limitata din cauza Apple Music

Siri Apple MusicAsistentul personal Siri al companiei Apple are functionalitate limitata din cauza Apple Music, unii utilizatori descoperind ca Apple impune folosirea serviciului sau de streaming audio pentru a beneficia de anumite optiuni ale Siri.

In imaginea de mai sus vedeti raspunsul dat de catre Siri la incercarea unui utilizator de a afla care sunt cele mai populare melodii din SUA, asistentul personal Siri recomandandu-i acestuia sa se aboneze la Apple Music pentru a afla, aplicatia Music, Muzica fiind deschisa automat pentru cei care sunt abonati.

Partea ciudata sta aici in faptul ca Siri nu deschide automat o pagina a Safari cu o cautare web pentru a afisa aceste informatii catre cei care nu sunt abonati ai Apple Music, semn ca Apple incearca sa forteze utilizatorii sa testeze si sa se aboneze apoi la serviciul sau de streaming.

Inca din momentul lansarii acestei noi functii a Siri serviciul a fost legat de Apple Music, astfel ca vorbim despre un sistem gandit sa functioneze in tandem cu noul sistem de streaming audio, deci daca aveti dori sa aflati asemenea informatii aveti nevoie de Apple Music.

Compania Apple are obiceiul a oferi functii gratuite care sunt partial legate de servicii platite, astfel ca aceasta nu este prima si nu va fi ultima oara cand Apple gandeste doar pentru profit.

 • bogdanT

  nici “I’m hungry” in Bucuresti nu mai functioneaza

 • Gabriel Sterescu

  Zaone la mine nu merge Siri pe 3g/4g , doar pe WiFi. Am facut reset network , degeaba. Asa am patit si la 5s acum cateva luni dar am zis ca poate nu aveam eu semnal bun (rar foloseam Siri pe date), aseara eram in masina si am vrut sa sun si ce sa vezi nici pe 6s nu merge, am ajuns acasa si pe WiFi merge, pe date nu vrea deloc. Ai mai patit asa ceva sau ai idee cum se poate rezolva ? Multumesc

 • Settings> Cellular Data, activeaza Siri de acolo.

 • Gabriel Sterescu

  Nu imi arata Siri in Cellurar Data, oricum sunt toate activitate.

 • Eu.G

  $_$

 • Pingback: Apple Music impune noi interdictii pentru utilizatori | iDevice.ro()