Apple Music impune noi interdictii pentru utilizatori

apple music interdictieApple Music nu mai afiseaza inregistrarile Beats 1 Radio pentru persoanele care nu sunt abonate la serviciul de streaming audio al celor din Cupertino, schimbare afiind facuta cu aproximativ doua saptamani de zile in urma de catre compania Apple.

Desi Beats 1 Radio este oferit gratuit de catre compania Apple, cei care au ratat o emisiune DJ-ilor postului de radio vor trebui sa isi faca un abonament la Apple Music pentru a asculta inregistrarile, altfel nu vor putea accesa in vreun fel sau altul inregistrarile audio oferite de catre Apple abonatilor.

Compania Apple a confirmat aceasta restrictie prin intermediul contului Twitter dedicat oferirii de ajutor pentru acest serviciu, astfel ca vorbim despre o masura destul de ciuda a celor din Cupertino din moment ce Beats 1 Radio poate fi ascultat de catre oricine.

Apple a lansat acest serviciu de ascultare a inregistrarilor in luna august si el a fost primit cu bucurie de cei care nu au putut asculta in direct emisiunile postului de radio, insa iata ca incepand de luna aceasta ei vor trebui sa isi faca un abonament Apple Music pentru a beneficia de aceasta functie.

Era de asteptat ca Apple sa impuna restrictii de acest gen pentru a forta unele persoane sa isi faca abonamente Apple Music, insa partea buna este ca orice inregistrari publicate pe paginile Connect ale artistilor pot fi ascultate gratuit de catre orice persoane.

3 COMENTARII