Facebook – schimbare majora pentru Messenger

Facebook Messenger mesaje numar telefonFacebook a anuntat in cursul acestei zile o schimbare majora pentru Messenger, sistemul de mesagerie implementat pentru cea mai mare retea de socializare de pe planeta.

Conform celor de la Facebook, incepand de astazi numerele de telefon nu vor mai fi obligatorii pentru a permite comunicarea intre utilizatori prin Messenger, eliminarea folderului Other pentrumesaje facand parte din schimbarea de astazi.

Conform Facebook, acum oricine poate comunica cu orice persoana prin intermediul Messenger atat timp cat are numele respectivei persoane, insa persoana contactata va trebui, in anumite situatii, sa accepte cererea de conversatie trimisa de catre initiatorul conversatiei, totul fara un numar de telefon.

Cererile de acceptare pentru initierea unei conversatii pot fi aprobate sau respinse de catre utilizatori fara ca persoana care le-a trimis sa afle daca acesta a citit sau nu mesajul initial, astfel ca Facebook ofera mai multa intimintate pentru utilizatori, simplificand interconectarea.

The rule is pretty simple: If you’re friends on Facebook, if you have each other’s contact info in your phone and have these synced, or if you have an existing open thread, the new messages from that sender will be routed to your inbox. Everything else will now be a message request, minus spam attempts that we will continue to ruthlessly combat.

Pentru ca o persoana sa va poata trimite un mesaj fara a fi nevoie de acceptarea sa prealabila chiar daca nu are un numar de telefon inregistrat in Messenger este necesar ca voi sa fiti prieten cu ea, sa aveti datele ei de contact, sa fi participat in vreo conversatie in grup, etc.

Daca persoana este necunoscuta, atunci veti primi o cerere de acceptare a initierii unei conversatii si puteti decide daca doriti sa comunicati sau nu cu acea persoana, schimbarea fiind implementata de astazi si propagata la nivel global de catre compania Facebook pentru toata lumea.

Articolul precedentiOS 9.2 – primele impresii
Articolul următorRemote Messages (iOS 9) – trimite SMS/iMessage-uri din orice browser
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.