iOS 9.2 – primele impresii

primele impresii despre iOS 9.2iOS 9.2 beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar astazi va vorbesc despre primele mele impresii legate de modul in care functioneaza el pe iPhone 6S Plus in momentul de fata.

Dimineata v-am prezentat o comparatie a performantelor intre iOS 9.2 beta 1 si iOS 9.1, iar tot ceea ce vedeti acolo se aplica intr-o foarte mare masura pentru ceea ce va voi spune si eu in acest articol deoarece experienta de utilizare nu este chiar atat de diferita pentru mine.

Primele mele impresii despre iOS 9.2 beta 1 sunt bune, insa din pacate nu va pot spune ca exista diferente majore fata de iOS 9.1 deoarece Apple nici nu a implementat asa ceva si nici nu a sustinut in documentatia pentru update ca ar oferi asa ceva pentru utilizatorii sai.

Primele impresii despre iOS 9.2

In baza a tot ceea ce ne este oferit pana acum de catre companai Apple se pare ca iOS 9.2 va fi doar un update menit sa rezolve probleme de functionare si sa imbunatateasca performantele terminalelor noastre, insa nimic mai mult, adica nicio functie importanta noua implementata.

Lansarea iOS 9.1 la doar o luna dupa lansarea iOS 9 a fost surprinzatoare, iar lansarea iOS 9.2 beta 1 in octombrie este la fel de surprinzatoare deoarece Apple testa de obicei un al doilea update intermediar pentru iOS abia in anul anterior lansarii unei actualizari majore.

Din moment de iOS 9.2 beta 1 a fost lansat acum, ne putem astepta ca versiunea finala sa fie lansata pana la sfarsitul acestui an, sau la inceputul anului viitor, insa totul va depinde de modul in care inginerii Apple isi vor putea atinge obiectivele impuse de catre companie.

Articolul precedentApple: Nu folositi iPhone 6S in locul unui cantar
Articolul următorFacebook – schimbare majora pentru Messenger
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.