Prima Pagina iOS 9.2 iOS 9.2 – primele impresii

iOS 9.2 – primele impresii

primele impresii despre iOS 9.2iOS 9.2 beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar astazi va vorbesc despre primele mele impresii legate de modul in care functioneaza el pe iPhone 6S Plus in momentul de fata.

Dimineata v-am prezentat o comparatie a performantelor intre iOS 9.2 beta 1 si iOS 9.1, iar tot ceea ce vedeti acolo se aplica intr-o foarte mare masura pentru ceea ce va voi spune si eu in acest articol deoarece experienta de utilizare nu este chiar atat de diferita pentru mine.

Primele mele impresii despre iOS 9.2 beta 1 sunt bune, insa din pacate nu va pot spune ca exista diferente majore fata de iOS 9.1 deoarece Apple nici nu a implementat asa ceva si nici nu a sustinut in documentatia pentru update ca ar oferi asa ceva pentru utilizatorii sai.

Primele impresii despre iOS 9.2

In baza a tot ceea ce ne este oferit pana acum de catre companai Apple se pare ca iOS 9.2 va fi doar un update menit sa rezolve probleme de functionare si sa imbunatateasca performantele terminalelor noastre, insa nimic mai mult, adica nicio functie importanta noua implementata.

Lansarea iOS 9.1 la doar o luna dupa lansarea iOS 9 a fost surprinzatoare, iar lansarea iOS 9.2 beta 1 in octombrie este la fel de surprinzatoare deoarece Apple testa de obicei un al doilea update intermediar pentru iOS abia in anul anterior lansarii unei actualizari majore.

Din moment de iOS 9.2 beta 1 a fost lansat acum, ne putem astepta ca versiunea finala sa fie lansata pana la sfarsitul acestui an, sau la inceputul anului viitor, insa totul va depinde de modul in care inginerii Apple isi vor putea atinge obiectivele impuse de catre companie.

 • ninel

  “Primele mele impresii despre iOS 9.2 beta 1 sunt bune”…

 • eugen

  mergem la android , ios-ul este mai praf ca androidul

  desi am iphone 5s si 6 … ios e din ce in ce mai praf

 • otto

  Pe 6 plus cum se misca ?

 • adi

  Este beta man

 • andrei

  Nici eu nu-s mulțumit , dar nici androidul nu-i mai breaz

 • andrei

  Sper ca măcar iOS 9.3 -9.4 din primăvara sa fie ok

 • Aidin Murtaza

  Hai ca, cu iOS 9.1 eu zic ca toate telefoanele merg mult mai ok, la mine cel putin numai agata “Cautarea Spotlight” adica cand glisezi ecranul de sus in jos, acolo era marea problema.

 • joerithm

  La mine a agatat azi de vreo 3 , 4 ori la “cautare spotlight”…….dar una peste alta cred ca se misca mai “fluid” ca precedentul 😏

 • joerithm

  Scuze….m-am referit la IOS ..9.1

 • GST

  :))