Apple – perfectiunea produselor si colaborarea

Apple perfectiune dezvoltare macCompania Apple incearca sa gaseasca metoda perfecta de a produce produsul perfect si acest lucru i-a adus foarte multe critici de-a lungul timpului deoarece toate produsele sale au avut diverse probleme in momentul lansarii pe piata.

Intr-un interviu exclusiv acordat de catre vicepresedintele diviziei de marketing Phill Schiller, un editor al unei publicatii americane a reusit sa afle detalii despre mentalitatea Apple de a dezvolta produse perfecte, perfectiunea fiind unul dintre obiectivele tuturor inginerilor Apple.

Conform lui Schiller, procesul de productie al diverselor produse Apple s-a schimbat simtitor in ultimele decenii, designerii colaborand mult mai strans cu inginerii care dezvolta hardware-ul pentru a putea produce dispozitive care arata bine si functioneaza foarte bine.

From the beginning, the Mac has been about Apple taking responsibility for the whole thing: hardware, software, how applications can work and, increasingly, Internet services. But that means something different today than it did 20 years ago. Today, those teams are not only integrated and designing something together, they’re actually thinking of features that could only exist because of that integration and solving problems that could only be solved because of that unique advantage.

Apple este una dintre putinele, daca nu chiar singura companie care combina echipele de designeri si ingineri pentru dezvoltarea de produse noi, astfel putand fi dezvoltata o placa logica pentru Mac ce incape intr-o palma sau o atena WiFi combinata cu un difuzor.

In cazul acestei antene, inginerii Apple au incercat diverse combinatii de componente pentru a putea produce acest design, un nou design pentru baterii fiind deasemenea gandit, impreuna cu modificarea structurii interne a carcasei pentru a acomoda toate aceste schimbari.

Some like to call it the “Speaktenna.” The black strip along the back edge of the MacBook speakers is a never-before-tried combination of speakers and antennas for Wi-Fi and Bluetooth. It’s a fairly ingenious bit of space-saving technology that teardown artists ignored. In the case of the speaktenna, Apple engineers did everything in their power to fit the maximum amount of technology possible into the tiny anodized aluminum chassis. This included creating new battery chemistry and forms to support a terraced battery design that marries perfectly with matching cutouts in the chassis. There’s even a deeper level of terracing cutouts in the body that aren’t for more battery power, but to cut down on the overall system weight.

Apple pune un efort foarte mare in dezvoltarea unui design grozav pentru produsele sale, iar asta ne-a tot fost spus de-a lungul timpului de catre diversi angajati ai Apple, iar mai multe puteti citi in articolul publicatiei americane.

13 COMENTARII

  1. Eu sper sa mai aibă home button, eu consider home button partea care conferă personalitate IPhone-ului, dar OLED sper sa-l implementeze in IPhone 7 si ecranul de safir, nu prea cred, si dacă vom vedea un IPhone cu crean de safir cred ca el se va numi IPhone 7 edition sau ceva de genul , gaseste Apple un nume potrivit. A10 sper sa aibă performantele lui A9X sau mai bune si nu m-as supară nici dacă ar bagă cei 4GB de ram cu care vine A9X sau macar 3GB, mai ales ca o sa vina si cu o rezoluție mai mare deci cred ca au nevoie de cel putin 3GB ram ca sa susțină rezoluția, si mie unul mi-ar plăcea sa vad un IPhone 7 care filmează 4K 60 FPS, vouă nu? sunt foarte curios dacă IPhone 7 va fi construit din liquidmetal si cu ce va mai veni nou, ca sigur sunt mai multe lucruri si sper ca IOS 10 sa nu mai aibă asa de multe probleme. Respect Apple ca acum încearcă sa rezolve cat mai multe probleme ale IOS 9 prin cat mai multe actualizări ale sistemului, asta e bine.

  2. Tableta aia e cu mult sub IPad Pro la toate capitolele, nici nu stiu de ce au mai lansato, tot nu va avea vânzări mai bune ca IPad Pro si nici nu va bagă-n umbra lansarea IPad Pro

  3. Din cate am inteles eu din ce am citit pe net nu intra in categoria tableta si cu siguranta nu este concurent pt Ipad Pro.

    Cred ca este un produs pt o categorie noua pe piata.

  4. ideea este ca ruleaza android…daca bagau Windows 10 pro…cred ca era interesanta..
    dar asa este un mid range big screen android tablet..dar are si niste features care pot fi interesante dar toate astea in functie de pret. Daca va fi 1500$ mai greu…eu nu inteleg de ce asa mica bateria ce e in acel interior? cpu stim ca e mic, gps la fel , nu inteleg ce ocupa asa mult spatiu ca sa puna baterie sa dureze 8h.Ma rog cred ca in mare parte se va folosi in priza conectata

  5. “Noi vrem” – corect; ce vrea Apple? Simplu: $$$!!!
    Pana acum ar fi trebuit sa observe toata lumea: daca o tehnologie, indiferent cat de buna este la momentul respectiv, daca nu este suficient de ieftina pentru Apple astfel incat sa nu-i stirbeasca niciun cent din profit, n-ai sa vezi!
    Ceea ce doresc utilizatorii (ma rog, unii dintre ei pentru ca ceilalti nu au asteptari) e putin in contradictie cu ceea ce vrea Apple; ideea e ca utilizatorii n-o pot determina pe Apple sa implementeze ceea ce ar vrea ei, dar Apple, in schimb, ii poate face pe utilizatori sa cumpere produsul lor (indiferent ce contine acesta in interior si/sau exterior).

  6. Nu cred că cineva de la Samsung și-a propus ca tableta aia să concureze cu ipad sau cu vreo altă tabletă. Ăla este un produs de nișă.