Apple Campus 2 apare intr-un nou video aerian

Apple Campus 2Apple Campus 2 este prezentat astazi intr-un nou clip video aerian ce ne arata cat de mult au evoluat lucrarile de constructie pentru ridicarea visului pentru care Steve Jobs a lucrat atat de multi ani.

Apple Campus 2 va fi deschis oficial pana la sfarsitul anului 2017, iar 5 dintre partile componente ale inelului central al sediului companiei au fost deja construite, o multitudine de alte cladiri urmand a fi construite in urmatoarea perioada pentru a completa planurile celor din Cupertino.

Dupa cum puteti vedea si din imagini, deocamdata Apple Campus 2 este un santier in plin lucru, multiple firme de constructii fiind angajate de catre compania Apple si arhitectii care au creat planurile campusului pentru a ridica toate cladirile in care vor lucra zeci de mii de angajati.

Desi compania Apple ofera actualizari constante privind procesul de constructie al Apple Campus 2, doar clipurile video de acest gen ne arata o privire de ansamblu asupra a tot ceea ce se intampla in imensul spatiu care va gazdui angajatii Apple in aproximativ 2 ani.