rop este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de Apple

rop aplicatia gratuita a saptamanii

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

rop este aplicatia gratuita a saptamanii aleasa de catre compania Apple si vorbim despre un joc de tip puzzle care s-a dovedit a fi extrem de popular in App Store-ul companiei Apple, el fiind oferit acum gratuit pentru cei interesati sa beneficieze de functionalitatea sa.

Conform dezvoltatorilor, rop este a fost refacut pentru iOS 9 cu o interfata imbunatatita, un set nou de niveluri fiind implementat pentru a pune intuitita utilizatorilor la incercare, complexistatea si dificultatea rezolvarii fiecarui puzzle fiind unele dintre cele mai apreciate calitati ale titlului.

New, polished, mind-bending, minimal puzzle game with dozens of levels and extra-ordinary design..
Features:
– Beautifully crafted minimal puzzle game
– 198 mind bending levels
Get ready for the new puzzle experience..

rop are disponibile nu mai putin de 198 de niveluri pe care utilizatorii vor trebui sa le completeze pentru a putea avansa, ele fiind create intr-un stil minimalist, insa asta nu inseamna ca ele nu ne vor pune intuitia la incercare pentru a deslusi ceea ce au dorit dezvoltatorii sa creeze.

rop este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in urmatoarea saptamana din App Store.