Biografia animata a lui Steve Jobs (Video)

biografie animata Steve JobsBiografia animata a lui Steve Jobs a fost publicata in cursul acestei zile de catre o QuartSoft, o companie in care exista foarte multi fani ai fostului CEO al companiei americane.

Scopul biografiei animate a lui Steve Jobs este de a prezenta viata fostului CEO Apple intr-un mod diferit fata de cel aratat de recentele filme lansate in cinematografele din SUA, ele prezentand in principal caracterul negativ al fostului CEO Apple.

Realitatea este ca Steve Jobs nu a fost un om rau, insa ca de obicei, povestile despre partile sale rele au cea mai mare rezonanta la public si asta deoarece lumea are tendinta de a acorda mai multa importanta aspectelor negative din viata unui om in locul celor pozitive.

Desi aceasta biografie animata nu va schimba opinia multora in legatura cu Steve Jobs, realitatea este ca ea prezinta si cateva dintre lucrurile bune pe care le-a facut fostul CEO al companiei Apple de-a lungul vietii sale si felul in care a schimbat el lumea in care traim.