iPhone 7 concept – ecran edge to edge (Video)

5

iPhone 7 concept ecran mareiPhone 7 apare astazi intr-un nou concept ce ne arata modul in care dispozitivul ar putea fi gandit de catre compania Apple pentru a afisa imagini de la o margine la alta a ecranului, de sus pana jos, din stanga spre dreapta.

Desi interfata nativa ar ramane neschimbata si butonul Home ar fi in continuare disponibil in terminalul celor din Cupertino, el ar fi totusi capabil sa redea imagini in format fullscreen, practic rolul sau fiind de a putea fi utilizat numai in acest mod pentru a reda continut multimedia.

Conceptele de acest gen pentru iPhone 7 incep sa apara din ce in ce mai des, insa exista sanse extrem de mici ca Apple sa renunte la butonul Home sau sa implementeze in el un ecran capabil sa redea imagini, asa ca nu trebuie sa sperati sa primitia sa ceva.

Parerea mea este ca iPhone 7 va veni cu o schimbare a design-ului disponibil pentru smartphone-ul celor din Cupertino, insa nu cred ca vom vedea o schimbare radicala pentru modul in care arata dispozitivul.