Winterboard este compatibila cu iOS 9

WinterboardWinterboard este compatibila cu iOS 9 din cursul noptii trecute, creatorul Cydia saurik actualizandu-si platforma pentru a le permite utilizatorilor sa-si personalizeze iDevice-urile dupa bunul loc plac.

Winterboard este cea mai complexa platforma pentru instalare de teme in iPhone, iPad si iPod Touch-uri care ruleaza iOS, cele mai multe teme lansate in Cydia fiind create special pentru Winterboard, iar incepand de astazi o puteti utiliza fara niciun fel de problema.

Desi Winterboard este compatibila cu iOS 9, exista posibilitatea ca diverse probleme sa apara in timpul utilizarii de catre o varietate de persoane, astfel ca este bine sa fiti precauti si sa nu instalati teme foarte complexe inca deoarece s-ar putea sa aveti probleme.

Winterboard urmeaza sa mai fie actualizata in perioada urmatoare pentru a oferi functionalitate avansata pentru cei interesati sa o foloseasca, asa ca nu este obligatoriu sa instalati actualizarea astazi decat daca doriti neaparat sa puteti instala teme in terminalele voastre.

Winterboard este disponibila pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

2 COMENTARII