Daniel Craig a refuzat sa foloseasca terminale Android

Spectre James BondDaniel Craig este actorul care in ultimii ani l-a interpretat pe celebrul James Bond in cele mai recente filme lansate in cinematografe, iar in cel mai nou film al seriei, Spectre, il regasim in acelasi rol de actiune.

Fiind actorul principal al filmului, Daniel Craig isi poate impune vointa cu privire la ceea ce foloseste si face in filmul Spectre, iar cand a venit vorba despre utilizarea de terminale Android in film, actorul a refuzat sa faca acest lucru fiind sustinut si de directorul Sam Mendes.

Sony a facut o oferta de 18 milioane de dolari pentru promovarea terminalelor sale Android in filmul Spectre, 5 milioane de dolari urmand a ajunge la Daniel Craig care trebuia sa fie prezentat in filmul Spectre ca utilizand unul dintre smartphone-urile companiei.

Aceasta oferta a fost intrecuta de catre una de 50 de milioane de dolari facuta de catre Samsung in acelasi scop, insa conform unor email-uri preluate din serverele Sony, Daniel Craig si Sam Mendes ar fi refuzat ofertele spunand ca James Bond foloseste doar cele mai bune smartphone-uri.

BEYOND the $$ factor, there is, as you may know, a CREATIVE factor whereby Sam and Daniel don’t like the Sony phone for the film (the thinking, subjectively/objectively is that James Bond only uses the ‘best,’ and in their minds, the Sony phone is not the ‘best’).

Desigur ca in email-urile preluate din serverele companiei nu se spune si care smartphone este cel mai bun si mai potrivit de a fi folosit de catre James Bond si nu se stie deocamdata ce smartphone-uri au folosit ei in filme, insa cu siguranta nu vorbim despre iPhone-urile Apple.

In filmele atat de populare utilizarea unui produs sau al altuia tine intotdeauna de sumele oferite de catre diverse companii pentru promovarea produselor, asa ca smartphone-ul prezent in imaginile din Spectre apartine unei companii care a platit foarte multi bani pentru acest privilegiu.

10 COMENTARII