Incasarile filmului Steve Jobs dezamagesc

incasarile filmului Steve JobsIncasarile filmului Steve Jobs dezamagesc din nou dupa un weekend in care in ciuda disponibilitatii in toate cinematografele din SUA, filmul nu a atras foarte multa lume in cinematografe.

Conform datelor privind vanzarile de bilete in cinematografe in cursul weekend-ului trecut, filmul Steve Jobs a generat incasari de doar 2.58 de milioane de dolari, de aproape 3 ori mai mici decat cele inregistrate in cursul weekend-ului trecut, cifra totala de incasari ajungand acum la putin peste 12 milioane de dolari.

Filmul Steve Jobs a avut o medie de incasari de 1035 de dolari per cinematograf, plasandu-se pe ultima pozitie in top 10 al box office-ului american, iar asta spune foarte multe despre modul in care lumea priveste creatia celor de la Universal si cat interes exista pentru ea.

Desi filmul Steve Jobs a avut incasari slabe in acest weekend, problema a fost una generala, aproape toate filmele importante lansate in aceeasi perioada sau dupa el inregistrand vanzari mult mai slabe decat in weekend-urile anterioare, semn ca americanii nu s-au inghesuit in cinematografe.

Rounding out the top ten has got to be one of the year’s biggest disappointments from a box office perspective. Universal’s wonderful 2015 at the box office just couldn’t manage to make Danny Boyle‘s Steve Jobs a hi Dropping a whopping 63.7%, Steve Jobs managed only $2.58 million this weekend and a $1,035 per theater average.

Universal a cheltuit nu mai putin de 30 de milioane de dolari pentru a produce filmul Steve Jobs, iar in primele saptamani de disponibilitate in cinematografele din SUA a reusit doar sa obtina o treime din investitia initiala, mult sub asteptarile marii casei de productie de la Hollywood.

Realitatea este ca avand atat de multa controversa in jurul sau, filmul Steve Jobs era sortit unui astfel de esec in SUA, insa ramane de vazut cat de mult interes va exista dupa lansarea sa internationala, foarte multi fani Steve Jobs fiind probabil interesati de el.