Filmul Steve Jobs a fost retras din unele cinematografe

film steve jobs incasariFilmul Steve Jobs a fost retras din anumite cinematografe americane de catre casa de productie Universal, asta dupa ce a avut parte de incasari dezamagitoare pentru al treilea weekend consecutiv in SUA.

Conform unor estimari facute ieri, filmul Steve Jobs a avut incasari de 823.000 dolari in cursul weekend-ului trecut, cu 69% mai putin decat in saptamana anterioara, Universal luand decizia de a retrage filmul din 2072 de cinematografe de pe continentul american.

Din momentul lansarii si pana in prezent filmul Steve Jobs a generat incasari de 16.7 milioane de dolari, putin peste jumatate din tot ceea ce a investit universal in el, asa ca decizia de a il retrage din anumite cinematografe este destul de surprinzatoare.

Desi foarte multi dintre critici au laudat filmul Steve Jobs si actorii care au avut interpretari impresionante, iata ca lumea nu a fost in final interesata de inca un film Steve Jobs pe care compania Apple si angajatii sai nu il sustin in vreun fel sau altul.

Deocamdata cei de la Universal nu si-au anuntat planurile privind lansarea internationala a filmului Steve Jobs, insa avand in vedere ca trebuie sa recupereze o buna parte din investitia facuta in productia peliculei, probabil aceasta va avea loc mai devreme.

Articolul precedentNexus 6P – probleme cu ecranul de protectie al camerei
Articolul următoriPhone 6S vs motocicleta – test de rezistenta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.