UsBidi – incarcatorul inteligent pentru smartphone

UsBidi - incarcatorul inteligent pentru smartphoneUsBidi este un nou incarcator inteligent pentru smartphone-uri ce a fost deja finantat si urmeaza sa fie lansat pe piata in cursul anului viitor, el promitand sa revolutioneze incarcarea terminalelor mobile.

Conform dezvoltatorilor sai, UsBidi este gandit pentru a sti in mod inteligent cand bateria terminalelor noastre este incarcata complet pentru a opri fluxul de energie spre ea, exte gandit pentru a incarca terminalele mai rapid decat in mod normal, dar mult mai mult de atat.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, UsBidi are un sistem LED integrat pentru a ii spune utilizatorului cand incarcarea a fost oprita, dar si cand sistemul de incarcare rapida este activat, astfel ca tot timpul vom sti ce se intampla cu incarcatorul terminalelor noastre.

Dezvoltatorii UsBidi sustin ca in interiorul incarcatorului lor exista o placa de baza cu un chipcare opreste fluxul de energie spre baterie pentru a nu genera mini-cicluri de incarcare si a distruge bateria in timp, deci teoretic ar trebui sa avem baterii mai bune.

UsBidi - incarcatorul inteligent pentru smartphone 1

In ceea ce priveste incarcarea rapida, UsBidi are un buton special care ii permite unui terminal sa primeasca mai mult curent de la un calculator prin blocarea posibilitatii de a sincroniza date, un canal de incarcare fiind eliberat pentru a prelua energie, imaginea de mai sus fiind cat se poate de sugestiva.

Dupa cum v-am spus deja mai sus, UsBidi a fost deja finantat si urmeaza sa fie lansat pe piata anul viitor, insa inca il mai puteti sustine cu donatii in pagina dedicata lui.