Periscope transmite IN DIRECT pe internet de pe orice smartphone iOS sau Android

Periscope transmite IN DIRECT pe internet de pe orice smartphone iOS sau AndroidDaca ai fost vreodata curios cum poti transmite in direct pe internet imagini cu tot ceea ce se intampla in jurul tau, ei bine o simpla aplicatie numita Periscope te ajuta sa faci acesti lucru foarte rapid in orice situatii.

Ea este secondata si de o aplicatie numita Meerkat, ambele oferind optiunea de a face transmisiuni in direct pe internet cu toate evenimentele care se desfasoara in preajma voastra, asta in ideea de a le oferi prietenilor si nu numai posibilitatea de a afla rapid despre evenimente importante.

Aplicatia Periscope necesita logarea intr-un cont Twitter pentru a face transmisiunile in direct, ele fiind partajate imediat pe reteaua de socializare cu acelasi nume, dupa logare in aplicatie imaginile fiind transmise imediat prin accesarea sectiunii indicate cu o camera, apasarea butonului Porneste Transmisiunea initiind fluxul video in direct.

In cazul aplicatiei Meerkat este inregistrarea unui cont cu numarul vostru de telefon, conectarea la Facebook si Twitter permitand partajarea rapida a stream-urilor voastre pe cele doua retele de socializare, astfel incat oricine sa le poata vedea cand transmiteti.

Periscope transmite IN DIRECT pe internet de pe orice smartphone iOS sau Android 1

Ambele aplicatii preiau imagini direct de la camera principala sau cea frontala a terminalelor iPhone si sunt compatibile doar cu acestea, efectuarea unei transmisiuni in direct necesitand o conexiune de internet pentru a fi realizata, asa ca trebuie sa aveti grija cat trafic de internet aveti.

Ambele aplicatii sunt capabile sa functioneze cu conexiuni 3G sau 4G, deci daca aveti o conexiune mai slaba feed-ul video fie nu va fi pornit, fie va fi redat la o calitate foarte mica, asa ca alegeti-va momentele in care transmiteti, altfel nimeni nu va putea vedea ceva cum trebuie.

Aplicatia Periscope poate fi descarcata de aici, in timp ce aplicatia Meerkat poate fi descarcata de aici.

Avand in vedere ca in ultimele zile mii peste mii de oameni au participat la marsuri si demonstratii in diverse locatii din tara in urma tragediei din clubul Colectiv din Bucuresti, cred ca orice fel de manifestare pentru sustinerea unei schimbari profunde in Romania merita prezentata exact asa cum se intampla si nu cum o prezinta anumite televiziuni de stiri.

2 COMENTARII