O tanara din SUA a transmis in direct violul prieteni sale

Fie ca va vine sa credeti sau nu, o tanara din SUA a transmis in direct violul prieteni sale prin aplicatia Periscope, una dintre persoanele care a asistat la scene fiind o prietena a victimei, ea anuntand si autoritatile care i-au arestat pe violator si pe tanara care a facut stream-ul live.

Marina Alexeevna Lonina este tanara in discutie, ea aflandu-se cu o prietena de 17 ani in, probabil, resedinta unui barbat numit Raymond Boyd Gates, acesta din urma comitand infractiunea de viol in timp ce Lonina facea un streaming live prin Periscope.

Politia a fost anuntata de prietena victimei care urmarea totul dintr-un alt stat american, autoritatile intervenind pentru a-l aresta pe violator si pe tanara care a transmis totul, ambii fiind pusi sub acuzare de catre procurori, ei riscand pana la 40 de ani fiecare pentru comitirea a multiple infractiuni.

Avand in vedere ca victima este minora, faptele sunt cu atat mai grave, iar aceasta este, probabil, prima oara cand un viol este transmis in direct printr-o aplicatie precum Periscope, insa daca acest lucru nu s-ar fi intamplat, violatorul ar fi fost probabil mai greu de prins.

An Ohio woman has been indicted by a Grand Jury on charges she used the social media app Periscope to live stream her own friend’s rape. Authorities were notified of the sexual assault by another friend of Lonina’s who watched the Periscope live stream in another state.

Tragedia pune in discutie rolul acestui tip de aplicatii pentru smartphone, ele putandu-se dovedi a fi extrem de utile uneori in a descoperi faptasii unor infractiuni grave.