iPhone 7 – chip A10, 3 GB RAM

iPhone 7 - chip A10, 3 GB RAMiPhone 7 cu chip A10 si 3 GB RAM urmeaza sa fie lansat in 2016 de catre compania Apple, sau cel putin asta sustine un cunoscut analist asiatic care a avut in trecut informatii valide in legatura cu produsele Apple nelansate.

iPhone 7 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in toamna anului viitor, asa cum se intampla de cativa ani cu noile modele de terminale iPhone, astfel ca din acest punct de vedere nu exista surprize si nici nu trebuie sa va asteptati la altceva in momentul de fata.

iPhone 7 cu chip A10 si 3 GB RAM urmeaza sa fie disponibil in continuare in versiuni cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, compania Apple neavand vreo intentie de a schimba dimensiunile terminalelor sale deocamdata, ele fiind extrem de apreciate.

iPhone 7 – chip A10, 3 GB RAM

Partea interesanta vine totusi in diferentele dintre dispozitive, astfel ca iPhone 7 cu ecran de 4.7 inch va avea 2 GB RAM, in timp ce iPhone 7 Plus cu ecran de 5.5 inch ar urma sa aiba 3 GB RAM, cantitatea suplimentara urmand a sustine probabil noi functii.

Mai mult decat atat, pentru a se asigura ca anul viitor nu va exista un scandal chipgate, compania Apple ar fi decis sa foloseasca doar chip-uri A10 fabricate de catre TSMC pentru terminalele sale, astfel ca nu ar trebui sa mai existe diferente in ceea ce priveste autonomia sau performantele.

Oferirea de cantitati diferite de RAM in iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu pare a fi ceva obisnuit pentru compania Apple, insa orice este posibil cand vorbim despre cei din Cupertino deoarece implementarea de functii noi poate motiva Apple sa faca asemenea diferentieri.

In momentul de fata diferentele dintre iPhone 6S si iPhone 6S Plus se rezuma la dimensiuni, capacitatea bateriei si existenta unui stabilizator optic de imagine, asa ca includerea unui alt element diferentiator ar putea genera si o crestere a diferentei de pret.

 

Articolul precedentNexus 6P isi arata fragilitatea intr-un nou test
Articolul următorGoogle descopera vulnerabilitati majore in terminalele Samsung
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.