Nexus 6P isi arata fragilitatea intr-un nou test

Nexus 6P indoit usor test rezistentaSaptamana trecuta v-am prezentat un clip video in care Nexus 6P era indoit foarte usor de catre o persoana care a supus terminalul unui test de rezistenta, iar foarte multa lume l-a criticat spunand ca a manipulat rezultatul.

Alte teste au demonstrat ca Nexus 6P nu se indoaie usor, insa creatorul testului initial a revenit cu un al doilea clip video in care demonstreaza din nou ca Nexus 6P este fragil, prezentand inclusiv motivele in baza carora carcasa dispozitivului este atat de fragila.

Facand un unboxing pentru un Nexus 6P nou, reviewerul sustine ca produsul celor de la Huawei are 3 probleme majore care stau la baza fragilitatii carcasei sale, iar din cauza lor terminalul s-ar indoi intr-adevar extrem de usor, asa cum ni s-a prezentat initial.

Primul defect este la partea inferioara a carcasei, unde aluminiul care inconjoara intreaga structura a Nexus 6P este prins de carcasa doar cu o serie de picioruse de plastic, panoul Gorilla Glass fiind montat undeva sub el, insa practic nimic nu il tine fixat serios de carcasa.

Al doilea defect major este in structura de aluminiu a Nexus 6P, partile laterale ale carcasei fiind extrem de subtiri, lipsa unor puncte serioase de fixare de panoul frontal facand intreaga structura inutila in cazul in care presiune este aplicata in anumite puncte.

In final ajungel la al treilea mare defect al constructiei, mai exact un spatiu intre baterie si placa de baza a Nexus 6P, acesta fiind localizat langa butonul Power, acel spatiu gol fiind cel mai mare defect al intregii carcase, indoirea fiind extrem de simpla prin aplicarea de presiune asupra sa.

In baza acestor trei mari defecte, Nexus 6P se indoaie extrem de usor daca presiunea este aplicata in anumite puncte, exact precum se intampla si la iPhone 6 Plus, iar acum terminalul nu a mai fost incalzit pentru a se spune ca lipiciul aplicat pe ecran ar fi de vina.

Nexus 6P este fabricat de catre Huawei pentru compania Google si probabil vomv edea analize asupra terminalelor chinezilor pentru a se vedea daca in cazul lor exista probleme similare.

4 COMENTARII